Reklama

Reklama

Dilwale

  • Indie दिलवाले (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý Veer (Varun Dhawan) potká dívku Ishitu (Kriti Sanon), do které se zamiluje. Když se jí se svými city svěří, zjistí, že to samé cítí ona i k němu. Veer se rozhodne o jejich vztahu říct svému staršímu bratrovi Rajovi (Shahrukh Khan), který se poté chce setkat s rodinou Ishity. Jakmile se starší sestra Ishity Meera (Kajol) dozví, čí bratr Veer je, zakáže své sestře tento vztah a dál o tom nehodlá mluvit. Veer s přáteli zjišťují, že Raj a Meera se znají z dřívějška. Jenže co se mezi nimi stalo, že Meera nechce, aby se Veer s Ishitou nadále stýkali? (veverka99)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet INR 1.650miliónov ($27,5milióna)Tržby USA $4,871,263Tržby Celosvetovo $59,500,000▐ Moderná Indická gangsterka, keď sa zo súperiacich klanov na nože, zamilujú potomkovia mafiánskych bosov. Romanca ako vyšitá, akcia nadupaná, vyblískané autá a dráma až do konca. Shahrukh Khan ako akčný hrdina každému naloží, občas potešia nejaké tie uletené scénky, dobre môže byť ako taká oddychovka bez väčších nárokov na príbeh. /60%/ ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Místy to bylo tak blbý až to bolelo. Ne važně, chvílemi jsem u toho opravdu trpěla. Poslední dva mega filmy v kterych se SHK ukaza sice byli take zaměřeny na jednoduchy, misty az laciny humor, ale v obou pripadech to bylo podáno velmi šikovne takže jak Channay Expres tak Happy New Year patří mezi mé nej masala filmy, ale toto... Na druhou stranu má to vedle minusů i sve plusy. Mezi minusy patří rozhodne hromada nepovedených vtipů, asi druha hlavni ženská role, neskutečně rozvleklý až nepřirozeně natahovaný děj a to hlavně v první půlce, na to jak se to celé táhlo tak zase strašně rychle utnutý konec, větsina vedlejšich postav, ktere z 99% sloužili jako komicky společník hlavnich postav, hlavní "záporak" aneb King komickych postav no a na konec asi nejhorší akční sceny jaké jsem kdy viděla( a to nemyslím v Bollywodskem stylu, ale prostě opravdu hrozne). A teď ty plusy- hlavni dějova linka byla opravdu dobra( i kdyz soustředění se na ni v tom mnozstvi vaty a odboček bylo těžší) také vizualně to bylo moc povedené, a po dlouhé dobe film kde se mi líbili všechny hudební a taneční scény. No a v neposlední řadě King Khan a Kajol- ti dva snad nestarnou ale mládnou! Oba se mi libí daleko více než v dvacet let starém Statečném srdci, a porad jim to spolu ohromně sluší. No a ti dva jsou vlastně jediny důvod proč se na ten film koukan. On je opět Sherrukovsky milovnik a ona je ona kouzelne osudove rozpolcena. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Treba objektívne povedať, že čo do rozprávania bol tento film oničom. Po režisérskej stránke tiež rozpačito poletuje od grotesky ku dráme, kde cítim isté zlyhanie. Tu mi skrátka prišlo, že herci vedú režiséra. Ale nepopierateľné Rohitove triumfy sú 1) Akcia - či, už päste, zbrane alebo autá - na výbornú! a 2) Hudobné vsuvky. Tá videoklipovosť každej jednej sekvencie má za sebou toľko citeľnej snahy a precíznosti až sa človek pri tom dokáže rozcítiť :-) Gerua je pre mňa hádam čistý TOP pastvy pre oči a uši. Dajte si do YT aspoň to, filmy ako taký úplne neodporúčam :-) ()

Stupet

všechny recenze uživatele

Co k Dilwale říct? Rozhodně to nebyl nejhorší film, ale ani ho nebudu řadit mezi ty nejlepší. Takový průměr. Na můj vkus tam byl Shahrukh odsunut do pozadí a film se víc točil kolem té mladé dvojice, což se mi moc nelíbí, na ně já zvědavá nebyla :-D Ale můj Shahruček byl zase dokonalý jako vždy. K filmu ještě musím říct, že pro mě bylo dost zmatečné se vyznat v ději, protože tam bylo hned několik zápletek, které byly divákovi rozuzleny až později. Ale nakonec jsem všechny souvislosti pochopila. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Konečne som teda mal možnosť vidieť "Dilwale" vidieť. Odpočívalo to medzi filmami, ktoré som chcel vidieť už dlho a dnes som sa konečne odhodlal. Ale mám pocit, že som na etapy zabil 158 minút svojho života. Dokonca som mal najprv pocit, že film pošlem medzi tie absolútne najhoršie hodnotené. Ale prv než začnem s kritikou si povedzme o pár dobrých momentoch, ktoré trošku film zachraňujú. Ale skutočne len trochu. Kajol a Shahrukh Khan majú spolu dobrú chémiu a ich momentky prídu aj celkom uveriteľné. Má to trošku šarmu, napriek tomu, že niekedy je to maximálne teatrálne a otravné. Ale keď tomu majú dať serióznosť, pôsobí to uveriteľne. Ako dvojka sa proste asi našli, lebo sú okey. Vidieť Indiu v tomto filme je celkom zaujímavé. A to je asi aj všetko. Keď som to začal pozerať, mal som pocit, že to je ako keby niekto skombinoval: "Indiu, muzikál, filmy Nicholasa Sparksa, Krstného Otca, Rýchlo A Zbesilo a akciu Matrixu". Nežartujem. Toto všetko sa tu dostane a absolútne to nejde jedno s druhým dokopy. Keby sa film rozhodol povedať jednoduchým spôsobom jednoduchý príbeh dvoch mafiánskych gangov, kde vznikne láska z čoho plynú problémy, vedel by som to možno akceptovať. Pretože by to došlo k svojej myšlienke jendoduchou cestou. Lenže musíme tu mať rýchle super autá a bitky so slow modom a zvukové efekty ako z filmov Buda Spencera a Terenca Hilla. Okrem toho okorenené hudbou, ktorá neustále nasilu chce robiť atmosféru. Nič tu neplynie prirodzene a to ma strašne otravovalo. Rovnako ako aj tie večné zvukové efekty, ktoré tu nemali konca kraja. A keď to niekto takto dokopy poskladá tak z toho vznikne nezlúčiteľný zlepenec, kde sa jednotlivé scénky nedokážu spolu prepojiť. Mám pocit, že pán režisér asi videl veľa amerických filmov a chcel urobiť niečo podobné. Ale týmto smerom cesta nevedie. Hodnotenie: D- ()

Galerie (110)

Zajímavosti (6)

  • Shah Rukh Khan (Raj / Kali) při natáčení klipu k písni "Gerua" ztratil na skále rovnováhu a málem spadl dolů. Kajol (Meera Malik) ho chytila v pravý čas a dalo by se říci, že mu zachránila život. (veverka99)
  • Film Dilwale vytvořil rekord při prodeji hudebních práv za 19 milionů rupií. Red Chillies Entertainment je za tuto cenu prodal Sony. To je zatím nejvyšší cena za hudební práva, za jakou kdy byla v Bollywoodu prodána. (MJackie)

Reklama

Reklama