Reklama

Reklama

Seupai

(seriál)

Epizody(16)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka Park Hye-Rim je už dáma v letech, měla by řešit nastávající menopauzu, rozpad kloubních pouzder, odchod dětí z domova atd. Jenže špionská minulost z KLDR ji stejně dostihne! Má na výběr, konvertovat syna - Kim Sun-Woo, (Jae-joong Kim) v agenta, nebo začít sama plnit úkoly pro milovaného vůdce vlasti a stranu... Na jednu stranu musím tvůrcům nechat snahu o jistou originalitu, relativně čistý štít na poli klišé špionských seriálů. Ke kladům patří určitě charaktery, jejich prokreslení, akcí se relativně šetří, navíc je zde sympatická krátká minutáž mezi 42-48 minutami na díl. Ale bohužel Jae-joong Kim, který se mi líbil ve své roli taky všechno neutáhne. Chtělo by to občas přidat více akce, nejvíce na pěst zde byla Ko Sung-hee, musí mít opravdu dobrý management, agenta. Být režisér, zastřelím, ji nebo zaškrtím až na výjimky příliš pasivní, necharismatická herečka, která není schopna nějakého výkonu, provedení emocí (a něco mi říká, že bude i dřevo do budoucna, pokud se nestane zázrak). Hlavně mě štvalo, že nebyla schopná jednat na plný plyn, její charakter měl umět spáchat určitou dávku brachiálního násilí ve své roli. Ale vcelku lehce nadprůměrný seriál, který má ikonického záporáka, kterého hraje Oh-sung Yoo. Už jsem dané téma viděl jinde a lépe, příště lépe promyšlené twisty, trochu lepší obsazení a bude to výborné. Režisér Park Hyun-Suk má moje sympatie, stejně jako začínající scénarista Han Sang-Woon, věřím že při lepším obsazení a finančním zajištění by byli schopni lepších výsledků. ()

taira 

všechny recenze uživatele

Na Korejce jde o docela netradiční dorama. Žádné otravné milostné trojúhelníky a nepřející matky. Tady je máti badass, syn to trochu zdědil a táta zdatně sekunduje. Záporáci nepůsobili úplně děsivě (o té ufňukané iritantce, kterou ztvárnila Ko Sung Hee radši ani nemluvím), takže mi celá zápletka nepřišla moc věrohodná. Naštěstí to od Korejců nikdo ani nečeká. Oceňuju rodinné drama a celkem propracované finále bez zbytečného patosu. Co se týče hereckých výkonů, tak bych vyzvedla Bae Jong Ok v roli matky a JaeJoonga v roli syna. I když přiznávám, že u něj už asi neumím být úplně objektivní xD Za mě lepší průměr, který budu doporučovat lidem, kteří chtějí něco trochu originálního. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Dost zajímavej příběh a příjemná kombinace špionskýho příběhu s rodinným dramatem. Herecky to ovládla starší generace, i když seriál od seriálu se mi Jea-Joong jako herec líbí čím dál tím víc. Nejlepší postava byl jednoznačně tatínek :-) Škoda těch krátkých dílů. ()

Reklama

Reklama