Reklama

Reklama

Beyond the Valley of the Dolls

  • Austrálie Beyond the Valley of the Dolls (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jeden z mála filmů na které dostal Russ Meyer požehnání a peníze od velkého studia. A také jeho nejserioznější počin. Podle knižního bestselleru Jacqueline Susann vznikl tento film pojednávající o trojici mladých dívek, snažících se prosadit ve světě šoubiznysu se svou dívčí kapelou. Sledujeme jejich cestu ke slávě lemovanou množstvím intrik, pomluv a přetvářek. Po tom co se dívkám podaří dostat na vrchol popularity, odstávají se do víru nikdy nekončících večírků a hlavně do opravdových potíží. (Ruut)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Russ Meyer nepočítal s tím, že by film mohl být označený za mládeži nepřístupný. Kdyby to tušil, určitě by do filmu dal více nahoty a sexu. (raininface)
  • Herečku Grace Kelly, která byla členkou správní rady studia 20th Century Fox, film natolik pobouřil, že se snažila, aby studio vypovědělo režiséru Meyerovi smlouvu. (raininface)

Související novinky

Ebert ožije ve filmu

Ebert ožije ve filmu

07.09.2015

Slavný filmový kritik Roger Ebert prohrál v roce 2013 svůj boj s rakovinou. O rok později se objevil dokument Život Rogera Eberta, který mapoval celou jeho kariéru, a teď se pisatelská legenda dočká… (více)

Reklama

Reklama