Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá zdravotní sestra Věra (M. Valentová) odjíždí na své první místo v zapadlém pohraničí. Loučí se se svým přítelem (A. Pyško), který jí slíbí, že za rok po dostudování lékařské fakulty za ní přijede a vezmou se. Dívka v novém místě okamžitě naráží na nedůstojné prostředí, v němž sestřičky na ubytovně žijí. Už roky tu neteče teplá voda, odvezen je sporák, na kterém si vařily, a drobné opravy potřebuje i veškeré vybavení domu. Dívky jsou už zvyklé, že místní údržbář (P. Zedníček) je líný a raději hraje karty, ale Věra se s tím nehodlá smířit. Jde se svými požadavky nejprve za vrchní sestrou (H. Maciuchová) a posléze i za její nadřízenou (J. Jirásková)… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tři a půl. Solidní příběh o strastech mladého páru, který se musí na čas odloučit. Vydrží jejich vztah? Na druhé straně vhled do chodu nemocnice a charakterů jejich zaměstnanců. Hlavně neřešit problémy, aby nevznikly konflikty. Herecké obsazení je výborné, Markéta Valentová v hlavní roli mi ale příliš nesedla, její spolubydlící byly zajímavější. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Bezna inscenace, tentokrat z prostredi zdravotnictvi. Zajimavosti je jen ucast malo vidane Markety Valentove v hlavni roli. ()

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento příběh jsem narazil náhodně na YouTube. Takové to byly sliby v popisu a taková nuda v realitě... Ještě chvíli a usnul bych u toho. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama