Reklama

Reklama

Epizody(6)

Caryn, Stosh, Eric a Zara sú celkom obyčajní ľudia s odlišnými vlastnosťami. Jedno však majú spoločné, a to je neúspech vo vzťahoch. Všetci štyria sa však náhodou stretnú v jednom a tom istom dome a spoločne naviažu priateľský kontakt. (TV JOJ)

Recenze (8)

novoten 

všechny recenze uživatele

Odsouzeno k záhubě ještě před samotným odvysíláním. Nasadit nový seriál s nulovou reklamou na začátek dubna, kdy se drtivá většina souputníků nadechuje do finále, je nůž do zad. I proto jsem tuhle partičku chtěl za každou cenu chytit, co kdyby z nich náhodou byli, i díky přítomnosti Zacharyho Knightona, nástupci Happy Endings. Jenže na ploše šesti epizod to vážně nestíhají a co je důležitější - asi ani nechtějí. Hlavní čtyřka se danou zápletkou pokaždé prokodrcá pomocí jiného humoru, ať už je to čistě slovní (viz pilotní svatba), jindy zase hrubozrnně fyzický (citace Kmotra), čímž silně trpí celkový feeling a zábavnost. Daleko větším průšvihem je ale Eric. Sitcomy občas potřebují o něco hloupější postavu, na kterou se budou vršit nechápavé hlášky, ale Nate Torrence a jeho dětinský až debilní přístup je šlápnutí vedle. Naštěstí je tu v protipólu krásná a komediálně pružná Becki Newton, která by si konečně zasloužila vyloženě peckovou roli. Na úplném konci zůstávám až překvapivě spokojený. Ne snad, že by Loners udělali až tak velkou díru do komediálního světa, ale je fajn jednou za čas vidět zrušenou show, která se i na minimálním prostoru stihne nápaditě a uspokojivě uzavřít. Protože co bude ráno, to už není na nás. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pilot: Pilot Weird Loners vlastně naprosto odpovídá svému názvu. Je prostě strašně divný. Není však bohužel divný tím zajímavým způsobem, za nímž by se mohl skrývat slušný potenciál. Je to bohužel ten typ komedie, jenž bohužel není příliš zábavný a operuje s charaktery, s nimiž by divák nesoucítil, ani kdyby je srazil autobus. Možná právě takový osud by si tato partička zasloužila. Naštěstí to díky nízké sledovanosti vypadá, že tento scenáristický patvar brzy sejmou samotní diváci. Víc jak pilot už rozhodně nedám. 40% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nakoniec komplet, ale len pretoze nebolo velmi co ine sledovat. // Zatiaľ (?) do s01e02. Z pohľadu na plagát viete o seriále všetko. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý seriál. Neměl na prodloužení nejmenší šanci, přesto jsem ho dokoukala celý. Přes všechny svoje chyby měl silnější momenty a občas padl dobrý vtípek... 2* ()

Patw 

všechny recenze uživatele

První díl mě ze začátku docela bavil, ale po pár minutách mě postavy přestali bavit a herci mi nepřišli nijak sympatičtí. Nepřišlo mi to celkově tak zajímavé abych měl touhu sledovat i po pilotu. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

I pres misty pomerne mily humor a sympaticke postavy se tak nejak nemuzu prinutit tesit se na dalsi dil... Na druhou stranu, nechal jsem bezet serii v pozadi a paty i sesty dil naprosto supr, tak nevim... :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po první díle zatím průměr...pár světlých momentů by se našlo,nicméně na sitcomovém nebi září jasnější hvězdy.Pokud se nerozjede,počítám,že bude dalším seriálem zralým na odpis po první řadě...50% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na Weird Loners jsem se těšil ze dvou důvodů. Tím prvním byla účast Zachary Knightona, kterého jsem si oblíbil v Happy Endings a tím druhým byla účast Becki Newton, která se mi líbila v HIMYM. Bohužel tento seriál byl předem odsouzený k zániku. Nejen, že FOX se v podstatě vůbec nevěnoval propagaci, ale hlavně opravdu nenabídl nic nového a zajímavého, čím by si stihl získat publikum. I přesto, že herce mám rád, tak jejich postavy se dají oblíbit jen těžko, hlavně Stosh je opravdu zvláštní a rozhodně ne hned sympatický. První díly jsou slabší, postupně se to sice lepší a nejvíce jsem se bavil u finále, jenže to už bylo pozdě. Protože sledovanost byla taková, jaká byla, tak byl seriál po zásluze zrušen. ()

Reklama

Reklama