Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cézar je jméno psa, s nímž se malý, teprve sedmiletý chlapec vydá na velikou výpravu, chce nalézt matku. Ta mu psa kdysi darovala ještě před tím, než emigrovala. Hoch totiž nesouhlasí s otcovými úmysly znovu se oženit, i když novou maminkou by měla být sympatická vychovatelka z dětské ozdravovny. Film vznikl na samém sklonku bývalého režimu, avšak do kin se dostal až ve změněné politické situaci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Prostoduchý scénář a navíc stříh, který neguje předchozí scény. Chování hlavních postav dost nelogické (až hloupé). Výchozí námět je zajímavý, ale musel by být propracovaný. Hvězdička za výkon dětských herců. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Celkem solidni film na nedelni odpoledne pro celou rodinu, sympaticke herecke vykony ne uplne okoukanych hercu. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Dobry film pro deti, naladou a zpracovanim mi pripominal oblibene filmy o deset let starsi. Nemam co zasadniho vytknout. 3+ ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak Barborka Srncová se tu jen mihla. Ale nevadilo. Není to nic světoborného, ale ani úplný propadák. Radek mi připomínal mne, také jsem ustavičně něco ztrácel nebo zapomínal. Ta druhá dvacítka je za prostředí kde se natáčelo. Tedy exteriéry, samozřejmě. ()

Reklama

Reklama