Reklama

Reklama

Vražedné Vánoce

  • USA Body
Trailer

Obsahy(1)

Temně humorný a zvrácený americký snímek, který se odehrává během jednoho nezapomenutelného Štědrého dne, se točí kolem trojice studentek, jejichž hrátky s vloupáním a nedovoleným vniknutím se příšerně zvrtnou. Mladé dívky se vkradou do honosného sídla stojícího na samotě, kde si chtějí udělat večírek. Když je ale odhalí správce budovy, jsou postaveny před zoufalou volbu. Následkem děsivé nehody se všechny tři ocitnou v hitchcockovské noční můře prodchnuté napětím, nedůvěrou, zradou a vraždou, kde se nedá věřit vůbec nikomu a překvapivý zvrat čeká na každém rohu. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Na Cinemaxu začal film ve 20:00 a skončil ve 21:05, tedy 65 minut :-) A díky Bohu, že film byl tak krátký :-) Čekal jsem jiné rozuzlení příběhu. Těšil jsem se, že starý děděk Santa Claus, stojící u cesty, bude opravdový zabiják a pořádně to těm kurvám ukáže... Bohužel.... zvrtlo se to jinak a dost trapně. 20% za psychlogické dramatickou inscenaci. ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Nemajte od toho veľké očakávania a dostanete maličkú dobrú jednohubku s príjemnou stopážou. Veľký benefit je, že postavy nie sú hlúpe a chovajú sa rozumne a najmä v súlade so vzniknutými okolnosťami. A hlavne sú konzistenetné čo sa týka ich hodnôt od začiatku.  Herecky je to slušne obsadené, technicky na dobrej úrovni. Niet čo vytknúť. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na 1. svátek vánoční jsem si připravil další film točící se kolem Vánoc. Snímek nabízí příběh tří kamarádek, který čeká zatěžkávací zkouška toho jak moc je jejich kamarádství silný. Podívat se na to dalo hlavně díky přijatelný stopáži ale nic moc objemnýho nebo originálního film nepřinese. Za mě podprůměrnej film, kterej ocení spíš né moc nároční diváci. ()

Caminzind odpad!

všechny recenze uživatele

Tři ošklivky se během dámské jízdy vloupou do domu, kde sejmou chlápka, který je tam načape. Zbytek děje se pak odvíjí od jejich nesmyslné snahy vyhnout se zodpovědnosti a v již rozmazaném lejnu se ještě co nejvíce vyválet. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vánoce se blíží a je na čase hledat dané téma, ale tento snímek je slabý kousek. Parta holek kvůli svojí prolhané kámošky se dostane do problému a přitom koukali moc na kriminálky a chtějí se z toho dostat no nakonec se to ještě víc posere. Film nenabídl žádné napětí ani pořádnou atmosféru a děvčata se mají ještě co učit. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama