Reklama

Reklama

Queen: The Show Must Go On

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
Velká Británie, 1991, 4 min

Hudba:

Queen

Hrají:

Queen (a.z.), Freddie Mercury (a.z.), Brian May (a.z.), John Deacon (a.z.), Roger Taylor (a.z.)

Recenze (12)

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Freddieho osudový okamžik a výkřik nesmrtelnosti v poslední vteřině života! Zpěvák si promítá celou svoji pouť a i když už mu není povoleno jít dál, křičí, že to všechno stálo za to a že šou musí pokračovat, i když on už u toho nebude. Nádherný text a nádherná písnička, dokonce jedna z nejlepších od Queen vůbec. A klip jako rekapitulace celé životní jízdy je logicky sestřihem videí, těch výpravnějších z osmdesátých let. Píseň doznívá ve fade outu a Freddie Mercury vstoupil mezi nesmrtelné! Neopakovatelný okamžik! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento song jsem poprvé slyšela při první sérii české Superstar a okamžitě jsem si ho zamilovala. Nádherná píseň, která v sobě (ne)skrývá melancholii a smutek z toho, že končí něco výjimečného a nenahraditelného... ()

dr.Queen 

všechny recenze uživatele

Absolutní best song,.Napsat,že je to vykrádačka z minulých klipů,je blbost,prostě se tam vrací jak ještě dělali show.Lepší klip by neudělali a v době vydání byl už Freddie tak nemocný a nemohl už natačet,při natačení písně si dal svou oblíbenou vodku a na jeden zátah to nazpíval.Do konce života perfekcionista.Freddie The show must go on! ()

Zajímavosti (4)

  • Pieseň bola vydaná 14. októbra 1991 vo Veľkej Británii, a to len šesť týždňov pred Freddieho smrťou. (GustovaRomy)

Reklama

Reklama