Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film 8 Mile je o týdnu života skupiny mladých lidí, kteří se snaží najít svoji cestu v Detroitu roku 1995. Pro lidi jako Jimmy "Rabbit" Smith (Eminem) a jeho přátele, je hip hop jediným způsobem vyjádření se mezi sebou. Rabbit ví, že jediná jízdenka ven je přes jeho rýmy, ale aby zvítězil, musí převést svůj vztek do veršů a postavit se svému životu tváří v tvář. (Magic Box)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

Konečně v červených číslech :) tenhle film si to zaslouží.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

retrogirl2: Vrací se. Jestli jsi slyšel MY LIFE, s Eminemem a Levinem , poslední řádek první sloky: " This is y Recovery. My comeback in! " " Tohle je moje znovunalezení, můj comeback! " 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

retrogirl2: Já Shadyho nechci. Ilumináti jsou ti, kteří ho stvořili a Marshall ho sám pohřbil. Já chci další Recovery, to album je pro mně všechno. Vlastně mi dokonce ukázalo, že mám i já začít s rapem. Ty příběhy co tam má, začal jsem psát svoje a našel svoje RECOVERY [Znovunalezení]. Ještě očekávám návrat 50 Centa. :)

retrogirl2

retrogirl2 (hodnocení, recenze)

Ouwen: Tak to by byl mazec, kdyby byl v Praze :) Zaslouží si návrat na scénu s mega grácií!

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

retrogirl2: Obě placky, už v Lednu. A dostali se ke mně informace, že se má objevit v Praze. Hele fakt chystá Europen Tour, ale Praha?! Podle mně je moc drahý na ní. A mixtape se má jmenovat THE RETURN OF SHADY - to bude něco pro ty, kteří milují jeho humor a placka ještě nevím, ale každopádně doufám, že Dre to zabije beatama a Eminem bude psát hluboký příběhy, jako v Recovery. :)

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

retrogirl2: Výmysl. Proč si myslíš, že Eminem vydal RECOVERY?! A Not Afraid je tak trošku diss-track, proti té sektě. Eminem chystá dvě placky. Mixtape a album. :) :)

retrogirl2

retrogirl2 (hodnocení, recenze)

Jen doufám, že Eminemův "odchod" ze scény kvůli illuminati / NWO je jen výmysl!!!! Doufám...

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Máš pravdu,teda čo sa súčastnosti týka,viem o ňom prd..už ho nesledujem,nakoľko u mňa klesol ako umelec do sfér nijakých...no stále počúvam jeho prvé dva albumy,ktoré boli perfektné a originálne počiny...nehovorím,že umelec má dookola robiť to isté a znieť furt rovnako,ale skrátka mám uši a rozumiem aj anglicky,čiže viem o čom "točí" aj na novom albume,ale je to neporovnateľné s tým,čo ho preslávilo..a to že si prešiel drogovým peklom ma ABSOLÚTNE nezaujíma,lebo predovšetkým doň nemal spadnúť..k feťákom nebudem mať nikdy žiadny rešpekt a nedajbože ich obdivovať a posierať sa z toho,keď sa z toho dostanú a chcú súcit..u mňa skrátka nie a viem,prečo to hovorím..EMINEM JE KRÁL,ale nová tvorba sa mi jednoducho nepáči,lebo je lacná..na silu robené veci,len aby tiekli peniaze.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Vždy,keď si toto pozriem v telke,tak si len vzdychnem,že aký pán rapper toto kedysi bol...teraz je to len recitujúce dofetované hovno,čo ma fakt mrzí...navyše nechápem ten úspech comebackového albumu plného totálnych sračiek,featuringov a totálne komerčného soundu ako keby som počúval Pussycat Dolls..8MILE by si mal dať premietať na svoj náhrobný kameň neskôr.....

ujjo

ujjo (hodnocení, recenze)

kurva ten dabing česky mě sere do piče je uplně k piči prostě nepřeložena polovina filmu hlas jak u teploušu do piče prostě nema to na originalni dabing

Bonaparte.

Bonaparte. (hodnocení, recenze)

Pro mě neskutečnej zážitek ... doprovozený velmi kvalitním rapem. Hodně silnej životní příběh.. Věčně opilá matka, starání o malou sestru, válka mezi "gangy" a jeho nesplěný cíl. To vše se ještě více podtrhne, když zjistíte, že je vše podle skutečnosti. 5/5

 (hodnocení, recenze)

Štýl tejto hudby nepočúvam, ale film je napodiv fajn...

vincchuppo

vincchuppo (hodnocení, recenze)

Jo, sakra! Vivat Rabit!!! B-) Každej, kdo něco tvoří a chce to prosadit, tak přesně ví, o čem tenhle snímek je... Nestačí složit song, nestačí bejt dobrej a mít talent, musí za tím jít, a i když ne a ne, nejde stále překonat tu bariéru, když to pořád nejde, tak stejně jde a věří tomu, a pak, pak to konečně jde na dračku! Myslím, že přesně na tomhle filmu byl dobře zřetelný ten depresívní pocit, kdy se na vás všechno hroutí... Ale kdo se nevzdává, vyhrává!

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

8. míle je asi jeden z nejpovedenějších snímků zaměřenej na Hip-Hop i když tady spíše na Eminemův život v přívěsu ;-)

criticson

criticson (hodnocení, recenze)

Až strašným úderem mě překvapil herecký talent Eminema, tak i emocionální stránka filmu, kterou ještě podtrhuje syrovost a skvělá hudba ( i pro nefanouška žánru ) . Pochvalu si zaslouží i výborná Kim Basinger na pokraji sociálního úpadku. POMO- dávam ti za pravdu!

vladi3

vladi3 (hodnocení, recenze)

nemozem si pomoct, ale total odpad... eminem, ktory tak strasne kritizuje sladke spevacky a ich filmy, ako od malicka snivaju o tom ake budu slavne spevacky, natoci rovnaku sracku ako B. spears (Crossroad) az na to, ze to supol do hip - hopoveho prostredia.... ble

CoffeeT

CoffeeT (hodnocení, recenze)

Jden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděla...opravdu doporučuji zkouknout, nebudete litovat..:)

Slider

Slider (hodnocení, recenze)

jedna z najsilnejších stránok filmu je určite hudba ktorú Eminem zvláda na 5 hviezdičiek úplne s prehľadom, či už ide o oscarovú Lose Yourself alebo všetky ostatné ktoré je počuť v priebehu filmu,nevynechajúc ani rapové battle. Taktiež ma Em prekvapil ako nečakane dobre zahral svoju úlohu, možno aj preto že v podobnom prostredí kedysi vyrastal. Miestami na mňa film síce pôsobil trochu zdĺhavo a rozvláčne ale inak sa mi to naozaj páčilo

honza1

honza1 (hodnocení, recenze)

mě se film moc líbil(možná proto,že poslouchám hip-hop)Eminema moc nemusim,ale ve filmu docela zářil takže pohoda.

Esusek

Esusek (hodnocení, recenze)

Příběh o tom, jak se člověk dokáže vyhrabat z té nejhorší špíny až na vrchol. Jak vybudovat kariéru z ničeho. Překvapilo mě, jakej je Eminem poměrně slušnej herec.

kuba86

kuba86 (hodnocení, recenze)

kamahl: souhlasím :-)
ale jinak to nebyl špatnej film kdyby to nebolo ze života chcudáka ale byli tam normální herci a nebyli písničky od \eminema\ tak by to mohl být i celkem průměrný film :-)

 (hodnocení, recenze)

vyplatí se to vidět protože potom se líp pobavíte u scary movie 3

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Ne ne ne ne a ještě jednou ne. Peníze za film o ubožákovi, co chce bejt raper, ale nakonec teda couvne se mohly vynaložit daleko lépe. Klidně i na ty chudý děti v Africe, jak je libo.

aames

aames (hodnocení, recenze)

taky si myslim....vydela sem to uz pred nakou dobou a nebyt eminemova klipu kterej hodne kpiroval dej fimu si uz ani nevybavim o cem to bylo.

Reklama

Reklama