Reklama

Reklama

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Blood Moon“ je tak nějak standardní snímek, který do představíte pod pojmem „westernový horor“. Prostředí je zachyceno celkem dobře, stejně tak i kostýmní část, ale samotná hororová podstata toho filmu se jednoduše spokojuje s tím, že jsou zde vlkodlaci. A to je všechno. Více nebylo potřeba do filmu vložit, ono tohle diváky tak nějak zaujme samo. No, a pokud ne, tak co, stejně to nebylo moc drahé. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vo vyľudnenom mestečku sa jedného dňa stretne pár cestujúcich a pištoľníkov. Nevedia však, že tu na nich číha aj iné nebezpečenstvo, vzhľadom k tomu, že je práve spln... Westernové horory príliš neobľubujem, keďže mi jednak tieto dve vetvy dokopy až tak nesedia a druhak je dosť ťažké nájsť medzi nimi nejaký naozaj dobrý (ako výnimky typu "Ravenous"). A aktuálny "Blood Moon" je pre mňa len takým malým potvrdením - príliš fádne a povrchné zo stránky westernovej i hororovej. Postavy mizerné, chabý dej, nudné spracovanie, biedne monštrum, atd., proste slabota. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Letos se urodila poměrně velká úroda vlkodlačích filmů. A já mám pro tyhle filmy slabost. Bohužel je to jen další důkaz toho jak v dnešní době už tyhle filmy nefungujou. U těchto filmů se nehodí hlavně efekty který se v dnešní době tak používaj. Nicméně nečekal jsem nic a ani nic nedostal, film sem tam vypadá poměrně i amatérsky a i přes strašné herce a scény které míři odnikud nikam, tak musím říct, že jsem se moc nenudil a scény s vlkodlaky sem tam ujdou. Ale bohužel film postrádá atmosféru a i kvalitnější práci s vlkodlakem. Lehký podprůměr. ()

Reklama

Reklama