Reklama

Reklama

Jak si vybrat správné šaty

(pořad)
  • Česko Tyhle šaty beru! (více)

Obsahy(1)

Nahlédnete do zákulisí předního svatebního salonu Kleinfeld's Bridal. Zčásti se jedná o módní přehlídku, zčásti o svatební příběh a zčásti o rodinnou terapii. Uvidíte překážky, kterým čelí pracovníci salonu, aby zcela uspokojili každou nevěstu v ten nejdůležitější den jejího života. Podívejte se, jak tým odborníků vede nevěsty procesem výběru, zkoušek, úprav a dodání dokonalých svatebních šatů právě včas pro jejich den D. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (5)

carly 

všechny recenze uživatele

Ja milujem svadobne saty. Toto je show pre mna ako robena. A paci sa mi, ze sa staraju o to, aby sa nevesta citila dobre a nenechala sa zdeptat mamou, otcom, babkou a kamaratkami ci kamaratmi. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Honosné svatby a vše, co k nim patří, mi vždycky připadaly jako naprostá zbytečnost, vysávání peněz atd. To ovšem nic nemění na tom, že se mi moooc líbí svatební šaty! A na to, jak různé chutě nevěsty mají (jedné připadají šaty jako hnus největší, jiná se při pohledu na ně rozpláče štěstím), mě nikdy nepřestane bavit koukat. Jediné, co je škoda, je odchod Randyho a ty otravné reklamy (já vím, za ty nemůže pořad, ale stejně...). ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Já tedy znám jen verzi s Lori´s Bridals z Atlanty a jednou za čas sjedu několik dílů. Občas přepočítám cenu šatů z dolarů na koruny, řeknu si OMG a koukám dál. Jo, prima odpočinek, krásné šaty a moc fajn přístup k nevěstám. I když některé jsou na facku a ten doprovod jakbysmet.:-D ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Ten pohled se nikdy neomrzí: do salonu nakráčí zpovykaná zmalovaná pizda s kabelčičkou , spolu s ní její stejně zmalované zpovykané kamarádky či rodinné příslušnice, to vše s cílem najít ty nej šaty. Slečna je vybíravá a ofrňuje se i nad honosnými róbami, nad kterými by Mařka z Horní Dolní zaplakala štěstím (kdyby za ně byla ochotna dát svůj půlroční plat). Když si nakonec slečna přece jen vybere ty pravé šaty, pozná to obvykle podle toho, že se rozbulí (a sní pokud možno i její doprovod), načež se všichni začnou dojatě objímat a všechno je prostě sluníčkové. A pořádná hogofogo svatba může začít....Jen by mě zajímalo, jak dlouho jim to manželské štěstí vydrží. ()

Groot92 

všechny recenze uživatele

Hodnotím kladně především stopáž pořadu, kdy neustále stejné řeči, výrazy, údiv nad cenou vysněných šatů, boje rodinných příslušníků s nevěstami o výběru té nejlepší róby se dají vcelku vydržet a užít si tak tu oddechovou a lehce povrchní chvilku kritikou těch vdavekchtivých dam. ()

Reklama

Reklama