Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olympus je skvělou kombinací hraného filmu a počítačové animace a vypráví příběh několika statečných mužů, kteří vykázali bohy do říše nevědomí – místa, jemuž říkali „podsvětí". Seriál sleduje našeho hrdinu na jeho úžasné cestě, která mu přináší dramatické zážitky – zradu, lásku, moc i vyhnanství – a ty ho postupně mění: z mladíka svěžího vzhledu se stává bezohledný vůdce, který se může měřit se samotnými bohy. (Filmbox)

(více)

Recenze (11)

topr harley odpad!

všechny recenze uživatele

Většina slátaninu jsem neviděl dlouho a to jsem toho už viděl vážně hodně. Je sice pěkné, že už v pilotu se furt něco děje, ale kvalita toho je někde na úrovni amatérských filmařů. Už jsem ani nečekal, že někdy narazím na seriál u kterého bych nevydržel v kuse dokoukat jeden díl. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Nevýrazného herecké obsazení, extrémně laciný vzhled (a to i na poměry Syfy) a nezáměrně úsměvné dialogy, to mi nejvíce utkvělo v paměti po zhlédnutí prvního dílu. A druhému šanci nedám. Na to mám řeckou mytologii až moc rád. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Jistě, že už promo fotografie k Olympu vyvolávaly zděšení, o dojmech po první epizodě nemluvě, nicméně i přesto jsem se rozhodl projít si kompletní první sérií. Takřka komické nekvality vizuálu z televizních devadesátých lety si tento levný počin samozřejmě udržel až do konce, herci dokonce po úděsných prvních dojmech s přibývajícími díly na přehrávání ještě přitvrdili, zatímco jim už tak nulové charisma kleslo do záporných hodnot, ale samotný příběh mě naopak spolu s přibližujícím se koncem nejen přestal nudit, ale i jakž takž začal zajímat. V nejlepším případě by i ve finále by stále šlo jen o nezbytnou výplň v počítačové hře, protože seriál ve zde ubohoučce působící produkci SyFy (kteří jinde dokážou překvapit ucházející kvalitou po všech stránkách) na nesení vcelku zajímavě vypointovaného příběhu rozhodně nemá, ale pořád je to dost na to, abych alespoň tak trochu z lítosti změnil to nelichotivé odpadové hodnocení. ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten, kdo na netu tvrdil, že i porno má lepší příběh a digitální efekty, měl pravdu. Pilot se téměř nedal dokoukat. ()

Galerie (162)

Reklama

Reklama