Reklama

Reklama

Melanie: Dar života a smrti

  • Česko Nejnadanější dívka (festivalový název) (více)
Trailer 1

Film se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je lidstvo téměř vyhubeno kvůli parazitické houbě, která se přenáší lidskými tekutinami. Infikovaní lidé se rychle mění v bezduché zombie, kterým se říká „hladoví“. Jedinou nadějí lidstva je malá skupina hybridních dětí druhé generace, které také patří k hladovým, ale mají schopnost myslet a učit se. Děti jsou vězněny na vojenské základně pod vedením seržanta Parkse a chodí zde i do školy, kde s nimi experimentuje doktorka Caldwellová. Hlavní učitelkou je Helen Justineauová, která zodpovídá za vzdělání dětí. Mezi dětmi vyniká nadaná dívka Melanie, která si k Helen vytvoří silné citové pouto. Když základnu přepadnou „hladoví“, Melanie uteče a spolu s ní i Helen, Caldwellová a dva přeživší vojáci, Gallagher a Dillon. Melanie má celou dobu náhubek, aby ostatní nepokousala či nesežrala. Dillon je při dalším útoku hladových zombie zabit. Skupina dojde pěšky do Londýna, kde potkává zástupy hladových. Ti je ale necítí, protože se členové skupiny namazali blokovacím gelem. Na noc se uzavřou v opuštěné laboratoři. Caldwellová prozrazuje, že hladové děti druhé generace byly objeveny jako novorozeňata poté, co zabily své matky… (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Já si myslím, že černé dítě lépe odpovídalo celkovému obrazu agresivního zabijáckého spratka, u něhož vítězily pudové reflexy divoké šelmy, který v závěru dodělá zbytek lidstva. Naopak v tomto případě bych protestoval, kdyby byla bílé barvy, takové chování je totiž s bílou barvou a tedy i bělošským(vyspělejším, lepším) systémem hodnot neslučitelné.

 

Chtěl bych také upozornit, že každý afroameričan by měl každé ráno vstávat a děkovat bohu, že právě jeho předky bílá rasa vybrala a přesídlila z Afriky do civilizovaného světa, otroctví byla jen velmi malá daň za to, jak si teď žijí.

Uživatel konvicce smazal svůj příspěvek.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Dle Darwinovské teorie černé dítě může být jenom zkáza, tak jsem zvědavej!

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Espejox

Pochopil by som, keby ti vadilo, ze z nabuchaneho hovada urobia male tintitko ako sa to stalo u Jacka Reachera, ale zmena farby pleti u tejto postavy nemala ziadny vplyv na jej charakter.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Espejox

Tak Euromed je v plném proudu a je třeba lidi zvykat přes kinematografii, ta má široký záběr ovlivněných.

Espejox

Espejox (hodnocení, recenze)

Lacike

Já mám na tohle jiný názor. Můj příspěvek neměl rasistický podtext, mě nevadí černá holka, ale zbytečná odchylka od předlohy, kde byly postavy nějak vykreslený, konkrétně v tomhle případě hodně podrobně, čili člověk si je nějak vštípí do hlavy a filmová adaptace se toho absolutně nedrží. Je to škoda. Mě to například odradilo. Asi se na ten film někdy s odstupem času podívám, ale teď, krátce po dočtení knihy by mě to asi opravdu nebavilo.

na příspěvěk reagoval Milky., Lacike, konvicce

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Espejox

Farba pleti mi bola pri sledovani filmu uplne u prdele a neviem co by sa zmenilo, keby bola biela. Film by urcite lepsi nebol.

na příspěvěk reagoval Espejox

Espejox

Espejox (hodnocení, recenze)

V předloze má Melanie blond vlasy a cituji doslovně "pleť bílou jako sníh". Kde se při obsazování hlavní role stala chyba?

na příspěvěk reagoval Lacike

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Grims

The.Girl.With.All.The.Gifts.2016.1080p.HDRip.x264.AAC2.0-SHITBOX a další, normálně anglicky, venku od pátku...

Grims

Grims (hodnocení, recenze)

Pilda17

SatRip je to že ked to nekomu ide v telke tak on spustí na telke Rec a natočí to potom zostrihá reklamy a vydá to

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Grims

SatRip nevím co je, ale asi něco jako kinorip. Jakýkoliv film s kinorip verzí je humus a hřích. To mě těch pár dní žíly neutrhne počkat. 

na příspěvěk reagoval Grims

Grims

Grims (hodnocení, recenze)

Pilda17

je to SatRip, ono to išlo v telke :D samozrejme že kvalita neni bluray ale je to kukatelné a na taký film to stačí , niesu tam efekty ala Avatar :D

na příspěvěk reagoval Pilda17

Grims

Grims (hodnocení, recenze)

keď to niekto chce videt v ruskom dabingu a rozumie tomu tak stačí napísať to googlu "Новая эра Z" a máte torrenty aj stránky kde je to online ;)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Grims

Grims (hodnocení, recenze)

avalusko

na ruských torrentoch to už je. v Rusku to dokonca išlo v telke, ale je to len v ruštine neni tam eng zvuk.

Reklama

Reklama