Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrtvola v kufru vyhořelého auta dovede Kuneše k šestákovým zlodějům aut. Mrtvý turista je agentem německé policie, který v Čechách monitoroval výrobu a pašování metamfetaminu. Na vraha přijde Kuneš jedině tehdy, když se mu podaří dotáhnout případ německého kolegy. (Česká televize)

Recenze (25)

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já toho Kuneše fakt žeru. Dokonce jsem proto, aby v každým díle vystupoval nějaký cizinec, s kterým stráví Kuneš aspoň polovinu dílu na obrazovce. Je to děsná prdel. Ochota Kuneše mluvit jinak než česky a jeho tolerance vůči cizincům se limitně blíží nule. Scénář jako vždy děravý a zápletka odfláknutá. Ale díky Kunešovi a titulkům nemůžu jít opět pod čtyři. Ich komme ein zwei. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkorumpovaní fízlové – žádná novinka jak už to tak bývá…Kuneš a jeho parta pomalu odkrývají hnus v policejních řadách a dopomůže jim k tomu i vražda německého agenta. I v tomto případě se podařilo vytvořit vcelku snesitelnou atmosféru, okořeněnou o několik akčních scén, vražd a emočních výlevů. Jan Dolanský si konečně může dát pohov, i když jeho konec přišel zbytečně brzy…Jeho filmová žena Ježková se začíná pěkně rozpalovat a průhledné tričko jako takový bonus…60% ()

Reklama

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže souhrn: Profesionální zloděj aut se jde vykadit rovnou k autu s mrtvolou, které zapálí, aby nezůstaly stopy.Už to howno je stopa, ale on tam rovnou nechá i mobil:( V garáži při prohlídce, na kterou nemají povolení najdou sklad napěchovaný autodíly a značkami.Tady Kuneš pronese památnou větu, která charakterizuje toto veledílo: Není to moc jednoduchý?Ano, je to jednoduchý.Prohledat pokoj v mezinárodním hotelu?Opět bez povolení, jen je to mimochodem napadlo-no problém.Vážení hosté, ty šváby sem zatáhli rušští turisté:)))To by asi řekl ten pikolík naposledy v životě.Recepční: Podělaný magnetický karty, tak ta by asi taky skončilaA nejjednodušší byli ti pašáci z protidrogového, kteří si nevšimli, že je sleduje auto až do varny drog.Připoutají Ramba Kuneše k trubce, vykecají mu úplně všechno a pak se ten největší blbec nechá oddělat, když předtím oddělá svého kolegu........Výslech vietnamské kuchařky, která vaří drogy byl také k popukání.její tlumočník jí vyhrožuje, v tom do toho vstoupí východoněmecký agent a ? Ne, opravdu, nebudete tomu věřit, ale mluví plynně vietnamsky:))))).Fakt se vám to všem zdá úplně v pohodě? Opravdu si myslíte, že takto se vyšetřují vraždy?A co na to Jan Tleskač?Ten se už radši oběsil..... ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mobil rovno vedľa hovna? To je stopa dobrá, rovná! Len nájsť správnu nabíjačku a zlodeji sú už vo vačku. Čosi viac bolo v zapálenom tele hentom - ten dederón bol priam agentom. Perníku on hľadal varne, no skončil v pekle ohňa márne. Kuneš po ňom prevzal stopu trochu, pomohol bývalý kolega v lochu. Pozor: do zločinu opäť zapletení sú aj fízli. I oni by si smotany z výnosu drogy lízli. A ten policajt zavretý v base? S kŕčami v žalúdku končí zase. Žeby za tým všetkým bol kamarát do dažďa? Pre ktorého úlovkom je každá policajtom spáchaná vražda? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ich komme ein zwei." Tak zase jednou přišly na řadu Kunešovy lingvistické schopnosti, což je velká zábava. Jeho rozhovory a s německým kolegou Stadlerem jsou prostě vynikající, opíjení Stadlera velitelem Rohanem taky stojí za to a Kunešův výstřik na špatně překládajícího Ho Či Mina se mi taky líbil. Horší je to se vším kolem dua slepých protidrogových kriminalistů Bucharem a Herzem, protože jejich protiprávní jednání je nenápadné asi jako Land Rover těsně nalepený na podezřelé vozidlo na panelce ve vojenském prostoru. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Varna drog se nacházela v bývalém klášteře Kongregace milosrdných sester sv. Kříže v Chebu, který byl v roce 2016 srovnán se zemí. (rakovnik)
  • Natáčelo se v elektrárně Prunéřov, věznici Vykmanov, Klánovicích, Karlových Varech, Měděnci, bývalé raketové základně Dobříš. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama