Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žárlivost na mladou ženu dovede starého hospodského k tomu, že si vymlátí vlastní hospodu. Mrtvola umláceného milence a spousta stop vedoucích k známému násilníkovi přesvědčí Kuneše o jediném – takhle jednoduché to být nemůže. (Česká televize)

Recenze (28)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po komentáři Ozzyho2 těžko něco dodávat, bavil jsem se u něj výborně, což se o deváté epizodě říct nedá. Být v situaci celníka Štaidla, taky se okamžitě přiznám, po tom, co by mi major Kuneš do detailu popsal, jak jsem provedl vraždu, předpokládal bych, že pokud nebyl on sám přímo ukrytý na místě činu, určitě tam měl nahrávací zařízení s vysokým rozlišením a jakékoli zapírání je tedy marné. Nevím, co přesně sleduje Jan Pachl stále častějším nasazováním dua Slepičková/ Mácha, pokud jde o humornou dvojici, u mě neboduje. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavil komentár Ozzyho2. Ono naozaj ale takto sa pri vyšetrovaní postupuje, pretože súbor inštrukcií vo vysokoštrukturovaných zamestnaniach ovládaných stovkami nariadených algoritmov sa vyznačuje práve ich veľmi častým porušovaním v prospech zachovania istej ľudskosti v opozícii k nariadenej robotickosti úkonov. Ale to len na okraj. Tento diel zaujal tým, že západoeurópske štáty si rozšírením Európskej únie o bývalé boľševické satelity Ruska vytvorili nielen priestor pre trh ich výrobných nadbytkov (predovšetkým tých, čo používajú nízkokvalitné výrobné šarže), ale zároveň si vytvorili rozsiahly priestor úložiska odpadu zo všetkých možných tovární, nemocníc a iných organizácií produkujúcich zmesi a látky znečisťujúce životné prostredie. Samotný príbeh poslabší. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Toto je bio skládka - - toto je bio noha" :))) ty vole Mácha to je, ale polda... Přišel si na celnici a: "dobrý den mi bychom chtěli něco pašovat - - jo a co pak..? - - cigára - - jó a kolik..? - - kamion - - tak to bude milion... - - a bylo to..." :))) jo devadesátky... Kdo to nezažil neuvěří už, že to u nás tak bylo... Jinak Kuneš zase nezklamal, i když jeho metody nejsou zrovna moc košér... ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle už je i na mě moc.Teď ty díly předtím vypadají v pohodě."Sympaťák" a "klaďas" Kuneš přijede za dcerou a zbije tam před celou třídou, před rodičí s dětmi ŠOUSTALA( ne, není to farář z Troškových Babovřesk).Stačila jedna fotka, nebo video na mobil a už by milý Kuneš u policie nebyl. Mordparta jsou takoví profíci, že na místě činu Mácha brouzdá v kaluži krve, překvapilo mě, že u toho nežere a do té louže nedrobí. Lupínek nebere na služebně telefony, proč, když stejně někdo otravuje kvůli vraždě.tentokrát ale volají opět němci, že jim po lese lítá nahatá češka.Génius Pyško si to ihned spojí s právě vyšetřovanou vraždou!!!!!!!Nahá češka v Německu a vražda v Jáchymově přece spolu souvisí!!!!No samozřejmě.Luopínek jede úplně sám pro ni a tu vyšinutou paní si bez pout nmaloží na zadní sedadlo.Co by se mohlo asi tak stát.....že? Kuneš mezitím vleze přes střechu do bytu mrtvého, vyrazí okno!!!! a z krabice od Pizzy sebere 200.000,-.jen tak, vše beze svědků, jen si je strčí do kapsy a přinese je na služebnu:)))))A to ještě předtím celý byt prohledá, samozřejmě opět bez kolegy- svědkaq a hlavně, bez rukavic.Technici na byt kašlou, ti tam ani nejdou...... Na služebně se motá ta nahatá z lesa, nikdo si ji nevšímá, tak vidí přes sklo se žaluziemi, které se nezatajhují fotky mrtvého milence. To je na blázinec!!!Kam je samozřejmě převezena.Doktor tvrdí, že bude apatycká několik týdnů, měsíců a možná let a zakáže s ní mluvit. No a co?Kuneš tam přesto vleze za ní, ona, apatycká mu vše odvypráví, doktor žasne, zázrak jako v Lurdech!!!!!Přesto, jakém je stavu ji ten OHLEDUPLNÝ Kuneš neopomene říct, že manžel je obviněn z vraždy. A to přiznání celníka, za 10 minut,bez advokáta, na základě výpovědi pošahané paní z lesa, to je fakt moc.Státní zástupce byl zřejmě zavražděn v nulté části, ten tam nefiguruje vůbec a advokáti obviněných se eobjeví také nikdy.Ani nikdo nesepisuje protokol.Vrah se přizná, odchod!!!!Možná i bez soudu ho zašijou:))) A vrcholná akce je ta, když unavený Lupínek přijde domů, dítě řve jak protržené, leží na kraji manželské postele, sedřená matka nereaguje na to řvaní, tak se Lupínek svlékne, špinavé ponožky a kalhoty nahází do DĚTSKÉ POSTÝLKY a lehne si vedle ní.Dítě řve stále:))))) A pak ještě nejlepší akce dalších profíků hned po těch podařených fízlech.Po skládce lezou technici, jeden z nich nalezne ruku a místo, aby ji nechal ležet, nafotili ji a zavolali k tomu kriminálku, tak s ní začne vítězosdlavně mávat nad hlavou!!!!!!!ODPAD všech ODPADŮ, scénáristické dno. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěra tě může přivést i do hrobu!!! Lupínek je fotrem a moc tuhle roli nezvládá, což asi taky nikoho moc nepřekvapí, stejně jako sbližování Kuneše s Gregorovou starou. Každopádně jasným vládcem tohoto dílu je starý hospodský, jehož nevěrná žena běhá nahá po lese a její milenec je nalezený ubitý na sračku. I v tomto případě se objeví několik atmosférických momentů, z nichž nejsilnější přichází vskutku na konci – slza mi sice neukápla, ale bylo to dobře natočeno a nechyběly emoce. Přesto stín průměru nepřekročil ani tento díl … ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Trojice křížů, kde se také natáčelo, byla zhotovena v roce 1849 občany města Prameny (Sangerberg). Jejich umístění na výrazné vyvýšenině dávalo v pozdějších dobách vznik pověstem o jejich původu. Jsou na nich umístěny nápisy, které však nejsou příliš čitelné. Lze pouze vyčíst, že byly vyrobeny jako poděkování za uzdravení. (sator)
  • Natáčelo se v těchto lokalitách: Máchovo jezero, Staré Splavy, Proseč pod Ještědem, Karlovy Vary, Abertamy, Boží Dar, Jáchymov, skládka Tisová, Prameny - U Tří Křížů, psychiatrická léčebna Bohnice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama