Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrtvola německého gamblera v utopeném autě a chybějící výhra zavedou Kuneše do hraničního casina. Tělo krupiérky vydá Labe jen o několik dní později. Kdo nepřál dvojici podvodníků jejich výhru? (Česká televize)

Recenze (24)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jdeme krmit srnky, pak budeme pozorovat brhlíky a večer si dáme karty." Tak se nám z Rapla stává rodinný taťka, ale jelikož se jedná o přerod velmi pozvolný, tak s tím nemám problém. Radost mi pak udělal Kuneš tím, že tentokrát lingvisticky zaskočil Lupínka, když začal говорить пo русски. Jinak mě to celkem bavilo, i když Salzmanovu akci na ubytovně jsem nepochopil a podvod v casinu by profík asi měl prokouknout. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niektoré epizódy naladili na to, že v pozadí bežných vrážd sa tu zároveň bude riesšiť čosi temnejšie, zasahujúce až do vysokých priečok polície. Zatiaľ však sa skôr riešia scénaristicky narýchlo spichnuté mordy, ktoré sú meneji zaujímavé. Zomrel gambler, zmizla krupiérka - ďalšia, na veľké odhalenia čakajúceho diváka previerka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyhrát opravdu velký balík peněz v kasinu se každému hned tak nepoštěstí, no a pokud to provedete nečestným způsobem, může z toho být velký problém. Problém, který nemusíte přežít…Kuneš začal zase chlastat, ale když už se ze svého deliria probere, je schopen vyřešit další případ a ještě si u toho i vrzne. Lupínek poznává i strasti svého otcovství a zajímavým bodem tohoto dílu byla Malvína Pachlová …Nicméně se minula s Dolanským, se kterým řádila v posteli ve filmu Raluca (2014)… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V desáté epizodě mě pobavil major Kuneš, který se konečně lingvisticky uplatnil, ale pak přišla velká chvíle Sherlocka Lupínka. "Pohřešovaná žena: 21-29, základní až středoškolské vzdělání, Češka."- to vše vydedukoval jen z přívěsku na klíče ve tvaru slona. Vzhledem k tomu, že na rozdíl on Doylova Holmese nevysvětlil, jak k těmto závěrům dospěl, snažím se to ještě teď rozklíčovat, ale tuším, že je to marné. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl patřil mezi to slabší z toho co nám RAPL nabídl. Mezi nadstandadními jednotlivými epizodami Rapla slabší, jinak na krimi lepší průměr. Nějak mi tam chybělo víc vysvětlení některých nezodpovězených otázek z osobního života hlavních aktérů. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ČT1 HD - Jak to ten Pachl dělá? To, že tento seriál dokoukam, je jasné, jako že zitra vyjde slunce. Protože mě to prostě neskutečně baví a na české poměry luxusní práce. (vsuvka: Zrovna jsem se v těchto dnech dozvěděl o novém českém seriálu Pustina...který podle ukázek bude kvalitou nejspíš těžce Raplovi konkurovat). Nicméně 10. díl Rapla - zase pecka! 75% (with J.) ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší díl série. Kuneš byl výjimečně vtipný téměř celý díl, případ byl neatraktivní a především neoriginální (až na jeden pokus o zvrat) a chyběla mi výraznější linka jak osobní, tak k původnímu pátrání. Jinde bych takový stav kvitoval s povděkem, ale zde vybočuje ze zaběhnutého schématu. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kunešovi se v autě zabila bývalá manželka se svým přítelem, Kuneš to řeší chlastem. Je však třeba se postarat o svou dceru a vyřešit případ dvou mrtvol, podvodu v kasině a ztracených 200 000 Euro. Kunešovi se do toho všeho trochu zaplete starý případ zavražděné Vágnerové, ale divákovi to nic nového v tomto případu nepřinese. Další z řady dílů, který je dobrý, napínavý, ale také v rámci příběhu průměrný.Snad jen maličkost, že dcera Kuneše objeví doma po matčiném příteli v krabici od bot pěkný balík peněz. ()

brando 

všechny recenze uživatele

Perličkou je herecká účast Miloše Potisky a jeho ženy, jihoafričanky Shimo, kteří spolupracovali na knize Kmenty Padrino Krejčíř Afričan, jejichž obsazení lze brát jako trafiku od tvůrců, jelikož stejný produkční tým točil i Gangster Ky. Kuneš v tomhle díle opět perlí, celkové vzato je Čermakuv part velice vděčný jeho herectví. ()

Disease 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší než předchozí 2 díly, ale v pohodě. Heist v kasinu trochu legrační a taky se mi nechce věřit, že by se pro mrtvoly na místo činu jezdilo s rakví (jako už jednou předtím). Nicméně se s Jáchymovskou partou celkem sžívám a už jsem si něco zábavného našel i na Máchovi. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý díl obsahuje více či méně nesmyslných scénáristických berliček. Tady je to mimo jiné taška s nastříhaným papírem místo bankovek. Otec se synem jí naprosto hloupě přivezou na místo činu a zahodí jí tam a tím zruší to, o co se snažili - aby smrt krupiérky a hráče vypadapa jako nehoda. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

60% — Tento díl se mi líbil opět o trochu víc. Sice jsem odhalil hned na začátku, co a jak, ale nijak mi to nevadilo. K vyřešení případu tentokrát nepomohla náhoda, alespoň jsem si žádné nevšiml, ale kriminalistická práce a dedukce. Po hektických událostech z konce předchozích dvou dílů se Kunešův osobní příběh a možná i případ Hany W. sune pro mě trochu nepředpokládaným směrem, ale kdo ví, třeba je to jenom kamufláž a na konci bude velké překvápko. Představuju si to tak, že ještě příští díl bude takový standardní, ale poslední dva budou už výhradně zaměřeny na Hanu W. a všechno to kolem. Nechám se překvapit. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teprve tenhle díl mohl bejt napínavej a dobrej kdyby.....a to je právě ono.Oběť opět nechá stopu jako kráva přímo v autě, aby bylo jednoduché zjistit totožnost a pak už jen stačí shlédnout video, protože podvod století ti mamlasové udělali přímo před kasínem a pod kamerami......Kdyby "tvůrci" udělali tento seriál jako psychologické drama a kde by nehrál hlavní roli zločin, mohlo to být třeba i dobré.Takhle je z toho jen politováníhodná sračka. Kuneš mi je stále odpornější a jeho dceruška-neherečka, která hraje v Ulici Skiller naprosto stejně ještě víc. Čím dál tím víc nechápu název Rapl, zřejmě se pan Pachl nikdy s Raplem nesetkal-a s živým kriminalistou už vůbec ne. ()

pekas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takovej vyklidněnější díl, překvapil Mácha, že zareagoval tak rychle na tetování slona. On to zase asi tak úplně neschopnej polda nebude, i když se tak snaží pořád vypadat. 78% ()

Reklama

Reklama