Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když bolí zuby, je to malér. Když zmizí zubařka, je z toho případ pro Kuneše. Poněkud banální, neboť pohřešovaná žena si spokojeně žije v Německu. Ale čí je tedy tělo, které vyplaví velká voda z přehrady? (Česká televize)

Recenze (25)

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To už je taková slátanina, že i šéf těch komiků, co se v seriálu jmenují kriminálka se dvakrát ptá-Je tu něco, o čem nevím?Nevíš vůbec nic!Protože v tomhle bordelu se nevyzná už nikdo.Čermák se už chová jako idiot, scéna ve škole s ředitelkou byl jeho vrchol arogance.Nedivím se, že ta dcera je taková kráva.Celá tatínek..... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za pět měsíců vyřešil major Kuneš deset vražd a pic ho, už je jich jedenáct. Vyřešil dokonce i tento případ, který pan Pachl překombinoval až za roh. V každém případě musím obdivovat asertivitu manželů Rohanových, jejich reakce na vloupání a následnou situaci byla doslova chladnokrevná. Kuneš tradičně procupitá hausbótem podezřelého, opět osahá vše, co uvidí, vynechá snad jen toaletní papír a za odměnu dostane k narozeninám hodinky (už zas). Tak nevím, bud je sbírá, nebo dcera prostě není schopná vymyslet jiný dárek, snad se to dozvím v příští napínavé epizodě. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak mám takého tušáka, že ste bola bohovská." Tak se nám po minulé ruské vložce lingvista Rapl pustil do dalšího jazyka a opäť to bolo ozaj vtipné. Dokonce to vyšetřování ani moc nerušily všechny ty zamotané rodinné vztahy a Kuneš se výjimečně dopustil pouze jednoho trestného činu. Asi chtěl působit výchovně na dceru. Nicméně kdybych tento případ vyšetřoval já,tak na to jdu víc od lesa a méně od Německa, takže bych vypátral pachatele daleko dřív, i když by to byl někdo jiný. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

60% — Standard seriálu. Samotný případ ničím zvláštním nepřekvapil, snad jen způsobem, jakým ji dostali. Břéťa Kubát by na to svého času asi řekl: „Pochvala za vyřešený případ a pokárání za vyšetřovatelský úskok.“ Takže se spíš zaměříme na soukromé linky. Etzler se nám vybarvil, ale to asi bylo pro málokoho překvapení. Ve vztahu k případu Hany W. dnes nebyl žádný viditelný příspěvek. Full frontal scéna zbytečná a spíš směšná, asi Kristýna Frejová litovala, že ve svých 45 letech žádnou pořádnou nahou scénu doposud nenatočila. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záměna identity – vcelku zajímavé téma, ale jinak v tomto díle zrovna moc kvalitní podívané není. Kunešův boj s neposlušnou dcerou i alkoholem by neměl být hlavní náplní kriminálky, když všichni čekají nějaké zajímavé mordy a dejme tomu i akční scény. Mrtvol tu sice pár bylo, ale spíš se o nich jen kecalo, Slepice by mohla dostat víc prostoru, protože se mi poslední dobou líbí víc, než ufňukaný Lupínek – chlapec si musí zvyknout, že má děcko, nebo měl prostě toho ptáka vytáhnout dřív. No a Miroslav Etzler? To že je hajzl (jeho postava), je zřejmé už několik dílů dopředu, takže žádné překvapení… ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Koroner našel vpich na levé straně krku zavražděného zubaře v podání Igora Bareše. O několik záběrů dál sledujeme rekonstrukci vraždy, jeho milenka mu vpravila jed do těla vpichem do pravé strany krku. (klukluka)
  • Natáčelo se v Praze - Karlíně, hlavním nádraží, Klánovicích, na dálnici A17 Drážďany, Jáchymově, Karlových Varech, Přebuzi, Božím daru. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama