Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jáchymovské kopce jsou stejně jako celé Krušné hory pod povrchem děravější než ementál. Nekonečné kilometry vytěžených chodeb skrývají temné tajemství, které se bezprostředně dotýká i Kunešova šéfa Rohana. (Česká televize)

Recenze (28)

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mi zabili Etzlera. A to měl podle pravidel vyprávění logicky zabít tu policajtku. Tak nezbejvá nikdo jinej než Vaculík, případně samozřejmě kdokoliv jinej, což by ale dle mě dost odporovalo pravidlům vyprávění kriminálního sub-žánru. Protože vycucat důkazy jen tak aleluja v posledním díle třeba proto, abychom usvědčili Máchu, to chce velký koule. Jo, a báj d vej, furt jsou tam tři příběhový linky, který je potřeba dokončit, tak jsem o to víc zvědavej, jak se s tím ve finále Pachl popasoval. Kuneš rulez. Negativum ale jsou prostě ty zbídačený zkratky, který působěj jako z krabičky poslední záchrany zoufalého scénáristy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jezdit do německého bordelu, stejně jako kšeftovat s drogami či půjčovat si prachy od lichvářů se nevyplácí – ostatně o tom se přesvědčí hned několik důležitých postav tohoto seriálu. Jedny problémy se možná vyřeší, ale další na sebe nenechají dlouho čekat. Konečně to mělo zas jakžtakž slušnou atmosféru i děj, které se poslední dva díly začali jaksi vytrácet. Inu uvidíme, s čím přijde další Rapl. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kruh se uzavírá, rodinné vztahy se vyjasnily a seriál spěje k finále - uvidíme, jak moc dramatickému a velkolepému a jak se podaří tvůrcům naplnit úvodní zápletku. Tento díl byl dost akční, kromě rozuzlení velkého případu ale opět přinesl několik otázek, jakoby nás nechtěli nechat autoři ani na chvíli vydechnout. Na naše domácí poměry skvěle natočená akce. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....to podplukovníka Rohana nikdy nenapadlo zistiť  čím sa živí jeho brat....?.... čo si myslel?  ....  a to mladý nadporučík Lupínek   nevie vysvetliť svojej manželke určité súvislosti  ? .....to musí byť ticho ako jalito a nechať ju v podozrení ,že ju podvádza...?....nepracuje na Akadémii vied  - je policista a pohybuje sa i v prostredí i bordelov....csfd 81% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mám zavolat Interpol? Nebo vytvořit rojnici?" Tak se nám zatoulal velitel, proběhla nějaká ta rodinná pouta, odhalila se zrádkyně, gangy se pomlátily, manželé Lupínkovi prokázali svou naivitu a mě to nijak zvlášť nebavilo. Ovšem to jen do chvíle, než si Kuneš v Německu otevřel své tradiční lingvistické okénko: Меня зовут Кунеш. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Kapitán Gregor (Jan Dolanský), se v této epizodě „objeví“, i když je už po smrti. To když Rohan v nemocnici zapne televizi a objeví se ukázka z filmu Jan Hus. (milad80)
  • Natáčelo se v lokalitách: Drážďany, Stará Voda, šachta Bytíz, elektrárna Horní Počaply, Karlovy Vary, kaple Suchá, elektrárna Prunéřov, Boží Dar, Pramen y- U Tří křížů, Jáchymov. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama