Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš je opět v nesnázích. Dočasně si mimo službu přivydělává jako soukromé očko. Ale nebyl by to Kuneš, aby se banální sledovačka nevěrného manžela nezvrtla v sérii mrtvol. I Rohan má starosti. Asi největší s Željkem, u kterého existuje důvodné podezření, že se pokusí utéct z vězení. Kromě toho mu dělá vrásky budování nového vyšetřovacího týmu v Ústí. Stará parta Lupínek, Mácha, Slepičková jsou už na místě, ale ještě zbývá udělat místo právě pro Kuneše. (Česká televize)

(více)

Recenze (63)

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rapl II aneb jestli to tak pujde dal, bude se serial vysilat v supermarketech v ramci detskych koutku. Bojim, bojim, ze 2. serie bude pruser skrz travici trakt. Prvni dil je bud nuda k uzoufani, nebo fakt velmi naivni a prostomyslna filmarina. Tech lapsu je tam hafo, ale u jednoho me fakt chytl zachvat. Pop jde zpovidat s bibli, v niz je - hadejte! jo a ten vul vola do zahranici a rve na celou veznici! Z drivejsi slusne prace s atmosferou zbyl jen dest a z Rapla zbyl plejboj, jemuz do kurniku skacou mature slipky. No wow. Prvni dil na me pusobi tak, jakoby ho reziser tocil pro divaky, kteri nechteji za zadnou cenu u filmu premyslet, staci jim, ze se to hybe, je to barevny a dobre se u toho usina. Snad se dalsi dily pochlapi. Enšpíglovy rejpavé kecy miluju, rád si je čtu, ten chlapec má nějakou zvláštní diagnózu. Jako jeho ošetřující lékař doporučuji, aby více papal cereálie ke snídani a měl pravidelnou stolici (nemyslím soudní). ()

Popinodan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.řada byla hodně dobrá,takže jsem se na 2.řadu Rapla pochopitelně těšil. Bohužel jak už to bývá...(neměl jsem se na 2.řadu až tak těšit) přišlo u 1.dílu spíše zklamání. Ale to nezmaná nezájem,naopak doufám že to půjde nahoru a vrátí se starej dobrej RAPL!!! PS je tu přeci ta stará dobrá parta s Rohanem,Lupínkem,Slepicí a Máchou. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepopírám zklamání. Na druhou sérii jsem se celkem těšil, ale úvodní díl přinesl absenci některých postav (Kunešova dcera, milenka, Rohanova stará), o důvodu přesunu týmu z Jáchymova do Ústí taky zatím žádná zmínka (proč by šli pryč ze svých domovů do zablešené ubytovny bez teplé vody) – jediné štěstí bylo, že se celý díl točil hlavně okolo Kuneše coby soukromého očka a ten jeho případ byl taky úsměvný, ale čert to vem. Účinkování Predraga Bjelace zatím neřeším, ale ani v Cirkusu Bukowsky jsem z něj zrovna moc odvařený nebyl. A ta mafiánská odnož smrdí mírnou nelogičností již od samého začátku. Jan Pachl si dost možná odstřelí své dílo sám – protože je tu velké množství otazníků a ne všechny se divákům líbí. Takže pro jeho dobro doufám, že v dalších dílech do sebe začne všechno zapadat, jinak to už nebude ani průměr – zatím mi to přišlo dost suché… ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní kvalitativní sešup. Ojedinělá temná atmosféra první řady je ta tam. Scénky z policejní stanice jsou trapnost jak pokusy o humor z Komisaře Rexe, logický kopance do koulí okovanou kanadou - ano, určitě nejdřív oznámíme trasu vězeňského transportu a až potom vyberu telefony od převážejících. Nad vodou to drží ovšem prostě opět Hynek Čermák, který valí jednu hlášku za druhou. Ještě bídnější start než první řada, která se ale skvěle rozjela. Bojim se, že tady se něčeho podobného asi nedočkám a už mám připravený Cirkus Bukowsky na spravení chuti. ()

a-ja odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jako fakt? Že polda jde za muklem jen tak do jídelny? To jako fakt? Že Kunešovi exekutor zabaví byt a kraviny, ale nechá mu auto? To jako fakt? Že pop klidně dá muklovi knížku, kterou nikdo neprohlídne, je v ní mobil a z toho pak mukl volá, řve při tom jako na lesy, a nikdo si toho nevšimne? To jako fakt? Že na ubytovně MV předtím asi bydleli cikáni? To jako fakt, že Jan Pachl je nejspíš krycí jméno pro sestry Bártů? To jako FAKT? ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Scéna s přepadením vězeňského transportu na začátku filmu byla natočena v přístavu v Kolíně. Na jednom ze záběrů jedou po nábřeží v Kolíně podél Labe pod Starý most. Je to i drobná logická chyba, jedou po břehu s řekou po levé straně a během okamžiku proběhne přepadení v přístavu s řekou po pravé straně. (lukas.kohout)
  • Zmínka v 5. minutě o zvyšování kriminality na Ústecku díky vraždícímu narkomanovi je narážkou na skutečné události z roku 2008, kdy pětinásobný vrah Roman Postl po předčasném propuštění z vězení za vraždu zastřelil nejdříve manažera strojírenské společnosti z Teplic, posléze osmnáctiletého pumpaře v Ústí nad Labem a nakonec dvacetiletého Vietnamce a zasahujícího policistu v Chomutově. (Pimburger)
  • Když je Kuneš (Hynek Čermák) postaven mimo službu a přehrabuje se ve své minulosti, prohlíží si sbírku aktů a starý fotoaparát. Hynek Čermák má koníčka focení aktů. (sator)

Reklama

Reklama