Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Željkův bratr Drago je zraněný při přepadení transportu peněz. Navíc gangu někdo jejich lup vyfoukne. Rohan se zaměří na dopadení Željkovy bandy, ale Kuneš spíš hledá komplice uvnitř bezpečnostní agentury. Nezpochybnitelným králem detektivů se však stává Mácha se svojí originální vyšetřovací metodou. (Česká televize)

Recenze (24)

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně hloupé a naivní. Usvědčení sekuriťáka úplně k smíchu, bez jediného přímého důkazu. Jím objednanou pizzu mohl otrávit úplně někdo jiný. Rohan se chová jako naprostý kokot, z Máchy je naopak postava z čista jasna sympatická.... No do prdele. Tohle už nemělo vůbec vzniknout a pokud tohle někdo čte, dejte si první řadu a na tohle zapomeňte. Katastrofa. ()

Zvire666 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel nemohu jinak než dát odpad.První série se nedá s tou první srovnávat.Opravdu to nepíše někdo úplně jiný? Logika zmizela úplně,k cigaretě jako znaku pořádného ,,tvrďáka" přibyl ,,normální"alkoholismus a hrubiánství (Rohan). Celek působí opravdu jako parodie,nido to přece nemůže vydávat za ukázku práce a zázemí policie! Nerad to přiznávám,ale i ti Specialisté jsou uvěřitelnější než Rapl.. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parodie na bezvadný seriál Rapl pokračuje. Pomalu chápu, proč se mi pokračování tak nelíbí. Důvodem je proměna charakterů. Lupen je tvrdší (jen doma měkkota), Kuneš má málo prostoru a spíše vysvětluje, šéf se zabývá lahví a táhne to šašek Mácha, starosta všemu nasadil korunu. Navíc oslabit hlavního hrdinu alergií a posadit ho do rachotiny, nebyl nejlepší tah. Mafiáni jsou spíše trapní a to dlouhé neumírání zakončili opravdu spolehlivým způsobem. Nic se sice až na kytici nevyřešilo, ale jede se dál. ()

Pavelkedar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě horší, než předchozí díly. Dialogy snad psalo dítě základní školy. To je snad soutěž o to, kdo je trapnější, nebo blbější.. Taková škoda, jednička byla super. Vypadá to, že se Pachl asi zbláznil, nebo má novou ženskou. Jinak si to nedokážu tu demenci vysvětlit. Jedna z mnoha - Rapl: "Dveře odpálili trhavinou". Jednak jsme to viděli a jednak je to zřetelné i od pohledu i pro toho žáka zákl.školy.Atd....atd... Vůbec se nedivím, že v médiích Čermák prohlásil, že má Rapla plný zuby.To jsem ještě netušil proč.Teď už to vím. ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele

I mé pocity jsou více než rozpačité. Co se stalo s hlavními postavami první série? Chápu, že většina pokračování se kromě děje zaměřuje víc a víc na vztahy mezi postavami, ale toto? Kde je ten velitel Rohan, kvůli kterému Lupínek zůstává u policie? To má být autorita a šéf? Jasně, jeho chování by šlo vysvětlit tím, že chlastá (a to zejména v pracovní době a všichni nad tím přivírají oko), ale i tak... Jeho konflikty s Máchou jsou vyloženě zbytečné, vyhrocené, i Mácha se chová kolikrát jako debil... takhle by to prostě na pracovišti fungovat nemělo. A největší fór je, že ostatní postavy dělají, že je to vlastně v poho… Do toho zápletky jednotlivých dílů, které lze označit za hodně slabé, celistvou linii zatím drží jen případ mafiánů, který je taky trochu přitažený za vlasy... Doufám, že město Ústí nad Labem přidalo na seriál nějaké peníze za propagaci, protože po shlédnutí dosavadních 4 dílů si divák musí myslet, že v Ústí jsou všechny baráky plesnivé a hnusné, Romové kradou, fanoušci fotbalu jsou magoři, a že každý Ústečák je nějak divný... Dvě hvězdy dávám: za záběry na mé milované Ústí a za postavu Kuneše, která se ještě relativně drží, možná proto, že nedostala tolik prostoru. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V závěru dílu můžeme slyšet píseň „Pojedou“ od Jindřicha Šťáhlavského s textem Petra Novotného. (sator)
  • Herec Radek Bruna, který v tomto díle hraje Wimmera, zaměstnance securitky napomáhajícího mafiánům, si už postavu zločince v seriálu Rapl střihnul v epizodě Nástřel (2016) jako vrah jménem Vitzner. (Reif)

Reklama

Reklama