Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Ústí přetrvává stav nebezpečí. Uprchlý podezřelý z vraždy cizokrajné ženy je konečně nalezen, ale s igelitovým pytlem na hlavě a bez života. Potvrzuje se propojení podivného nákladu s černohorskou mafií. Lupínek se za dramatických okolností seznamuje s novým členem rodiny a následně málem přijde o život. Ale Kuneš zasáhne v pravý čas. Náměstek primátora Tlustý nakonec přichází s pomstou Rohanovi, která je jak vystřižená ze sametové revoluce. (Česká televize)

(více)

Recenze (33)

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cha! Tohle voličům SPD nedělejte! Za prvé, cajtíkům až v 7. díle došlo, že by mohli Željka odposlouchávat modernější nezabitnou technologií! Wow! Šikovní kluci. Respekt. Za druhé - černohorská mafie je banda pitomců. Jednak nechávají svědky jako Slepičkovou a Knechta, jednak jen tak nechají doručit zásilku hledanému majiteli lodě a zase ji nechat odjet. Což má za následek - ejhle? - příjezd Vožralýho a Nachcípanýho - teda super elitní výsadek P ČR. Tenhle seriál přesedlal z žánru krimi do žánru komedie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Útěk dvojice migrantů byla už hodně přes čáru – to režisér neukecá, že to smrdělo trapností a stupiditou (nejen Slepice ale i hlídajících policajtů), ale jinak byl tento díl celkem fajn. Kalba Kuneše s Lupínkem i Máchovy dedukce pobavily, z té ubytovny bych ovšem zdrhnul už dávno – nejen kvůli plísni, nebo dětem, ale hlavně kvůli těm čmoudům. Pořád nechápu, proč všichni odešli ze svých domů do takové díry (Slepice má děcko, Rohan luxusní barák, Lupínek byt…ale to by se nehodilo do scénáře, který ať se na mě režisér a scénárista v jedné osobě je stejně stupidní a může si to obhajovat v rozhovorech, jak chce…). ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...."aby sa tu migranti cítili čo najviac ako doma" (slová kapitána Máchu)  -   jebe vám na hlavu totálne ......... ja si chcem  dať poobede v Taliansku cappuccino a pozerajú po mne ako po vrahovi....na dokreslenie časti: migranti nejedia českú kuchyňu tak kapitán Mácha ide kúpiť kebab....nemám slov ............................ ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Policejní práce je stále stejně tristní. Tři zvězdy za několik světlejších míst a asi také z nostalgie. Nejvíce zazlívám tvůrcům, že z Kuneše je chcípák. Ostatní je spíše parodie, až na náměstka. To je totální úlet. ()

WinnJets odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není nad to když se kriminálka stará o to aby nelegálním migrantům chutnalo jídlo, tak ho pro jistotu Mácha vozí v krabičkách a Slepičková se zase stará o to aby měli co kouřit, popřípadě aby měli čím založit požár...:) Je fakt, že jsem si několikrát říkal, že horší už to snad ani být nemůže, ale musím uznat, že tvůrci vždy dokáží překvapit a vymyslet ještě větší hloupost než minule... ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sériel je v půlce a já zase v rozpacích. Ke Slepičkový dostal Rohan Čepičkovou, Mácha se shlédnul v návštěvách blízkovýchodních bister a překvapivě chcípácký Kuneš jezdí taxíkem slyšícím na jméno Tomáš Marný. A já zatím marně přemýšlím, jestli se dá tohle ještě zachránit. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka Rapla se Vám nikdy nezačne líbit, pokud v ní budete stále hledat odraz jedničky, postavy a hlavně prostředí se úplně změnilo, pokud si díly chcete užít musíte koukat z jiné perspektivy, která už není Kunešovská jako v jedničce, ale je policajtská, ve které občas táhne za provaz Mácha a chvilku Lupínek. Jednička měla genius loci, dvojka se hledá, ale důležité je, že se občas najde a dá se na to koukat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že bych jako filmový divák dostal to, co jsem dostal od první série, jsem už u druhé série vzdal, ale tento díl mne pobavil jako regulérní komedie ( a nemyslím tím jen nechtěné faily nebo nelogické hlouposti, ). Víc než krimi to dnes bylo zajímavější jako vztahovka ( Lupínka opouští žena ) a romantika ( Mácha si nabrnkl slečnu se zmrzlinou, která si jednou zahrála v pornu - Saru Venclovskou ). Musím taky vyseknout respekt za dvě nadprůměrné akce: 1) hon na migranty po celém obchoďáku is WTF snahou zachytit je koštětem na eskalátoru 2) bouračka s BMW ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentoval jsem první díl první řady (4h) a již po druhém dílu jsem ohlásil konec sledování tohoto seriálu. Včera jsem na návštěvě (čekaje na Most!) utrpěl další díl. Nestačil, jsem se divit, kam se seriál posunul. Rapl už není zdrcený z rozchodu s manželkou, pořád bydlí porůznu jak se namane, přesto je nějaký uvolněný a pořád si libuje v přibližování se pokud možno co nejšílenějším vozidlem – v tomto dílu vlastnoručně řídí (až testuje) taxík... V policejním kanclu pořád vládne příkladná nekolegialita hraničící se šikanou. No nevím, toto že je detektivka?! ___ Jak seriál nějakou dobu úspěšně běží, nabral rytmus a já si uvědomil, jak se v Čechách vlastně točí filmy. Základem (takový korpus či křemíková destička) je veselohra. Má-li to být romantický film, vrazí se tam záběry krajiny, nějaká ta mlha, jímavá hudba a detaily pleti hlavních protagonistů. Má-li to být rodinný film, pochopitelně jsou tam děti, nejlépe špatně mluvící lehce přibržděný klučina a nějaké to domácí zviřátko. Má-li to být pohádka, vrazí se tam dementní král, proradní rádcové, mudřec z lidu, trocha cetek a vše okořenit trochou elektronických kouzel. Má-li to být detektivka, vrazí se tam mrtvola(y), houkačky, forenzní team a furt se telefonuje. Má-li to být veselohra, o něco víc se tam padá, postavě „blbka“ se nasadí silné nehezké brýle, dílem nechť se míhne skupinka „trhlých“ seniórů a nějaký ten podivín a je to... ___ Čili obecně (začínající scénáristé a režizéři zbystřete – následuje návod na tutově úspěšný film), na syžet Kameňáku 1+n či Babovřesků se naroubuje ta která ingredience vychylující dílo do zamýšlené kategorie, trochu toho PP – zbůhdarma nehrabe ani ta slepice a úspěch filmu je zaručený. Ovšem Kameňák či Babovřesky jsou to vždy, na to je třeba brát zřetel... Čest výjimkám! ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti jedničce se nezměnilo, co se týče nesmyslů a absurdních, nelogických skečů vůbec nic.Je to neuvěřitelná slátanina a nikdy nepochopím, že dvojku vůbec natočili.Asi jim jde o diváka až v poslední řadě.Je to tak ubohé, že i odpad by byl vyznamenáním. ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série už je fakt nekoukatelná. Tenhle díl jenom zapadl do mozaiky. Začalo to dílem o hooligans, kde snad i laik musel kroutit hlavou, kolik nesmyslů se vešlo do padesáti minut, pokračovalo nevysvětlitelným napravením cikorek, kteří na konci čtvrtýho dílu vrátili sami od sebe peníze patologovi a tedˇ už se do toho zamíchali i běženci. Co nás čeká dál, že by ČT vydala Pachlovi rozkaz, že musí zakomponovat do seriálu i muslimáky ? Necháme se překvapit, ale nedivil bych se. K dnešnímu dílu snad jen tolik, že jsem nepobral, že Rohan chodí do basy za Želijkem, komunikují spolu každej jiným jazykem, perfektně si pokecají, aby si následně Rohan při nainstalování odposlechu nechal sehnat slovník, protože tomu nerozumí. Asi mu tentokrát chyběl chlast, kterýho konzumuje v každým dílu dost, samozřejmě ve službě. Policie nesežene za několik dní žádnýho překladatele, takže běžencům musí překládat obsluha gyrosu, vlastně kebabu...Slepičková nosí arabským dětem plyšáky, Kuneš si chodí s podezřením na virový onemocnění mezi lidi a Lupínkova manželka, která tak miluje svoje děti, opustí svýho muže a na děcka se vysere. To že jejího milence "hraje" dement Bejr je už jenom známka toho, jak tenhle seriál oproti první sérii upadl. ()

G04T 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela vtipný díl, ne že by mě to úplně bavilo jako první série, ale špatné až na takové úrovni, jak to hodnotí jiní uživatelé, to také není. Vadily mi kecy Slepičkový (kterou mám docela rád) a dozvěděli jsme se od Knechta něco o orgasmu. No každopádně případ je docela banální. Máchu napadlo, že by mohli do cely Željka nainstalovat kameru s odposlechem, ale to je mělo napadnout mnohem dříve. Ale rvačka byla super, a Bejr hodně pobavil =D. ()

JollerCZE 

všechny recenze uživatele

Dost smutný stín první série. Tento díl je plný velmi, pro diváka až iritujícími, "chybami". Slepičková, Kuneš, Lupínek i Rohan působí spíše komicky, než vážně a profesionálně. Naopak Mácha, který původně byl spíše takový ňouma, v druhé řadě funguje jako takový záchranný kruh pro tento seriál. Celková kvalita seriálu velmi poklesla. Bohužel. Rapl býval jeden z nejlepších krimi poslední produkce, toto je jeden veliký omyl. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč dělá p. Pachl z policistů takové idioty? Kuneš s Lupenem dostali od Černohorců už jednu nakládačku a opět to jedou řešit sami bez zásahovky. K tomu je navíc jeden těsně před chcípnutím a druhý se s kocovinou a bez pistole skoro neudrží na nohou, i tak vše dobře dopadne. Na oddělení jsou všichni tak dementní, že oddělení pomalu, ale jistě přebírá Mácha, kterého třeba napadne odposlouchávat Žejlka. Vtipné je, že tento super nápad, který měl někoho napadnout už v první epizodě, Rohan nejprve zkritizuje, aby i jemu po čase došlo, že to je nápad celkem dobrý. Policii tlumočí obsluha z kebabu. Osobně mě pobavil jen ten hlídač z obchodního centra, který se tak moc snažil „bubáky“ dohonit. Bohužel, celkově hrůza. ()

Grázl83 odpad!

všechny recenze uživatele

Začíná to být nezáživné až utrpení. Chování většiny postav neskutečně hloupé, detektivní práce na úrovni žáka základní školy. Jediná sympatická postava je Mácha. ()

Reklama

Reklama