Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Léto je v plném proudu a tak i Kuneš vyráží na výlet. Během neplánovaného vyšetřování vraždy si najde čas i na dovolenkové milostné vzplanutí. Jedním z podezřelých je i věrná kopie Homera Simpsona. Výsledkem pátrání nicméně bude hlavně lidské zamyšlení o vině a trestu. Gangster Željko se definitivně odhodlá k frontálnímu útoku. (Česká televize)

(více)

Recenze (25)

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z druhé série za mě nejlepší epizoda, tím ale vůbec neříkám, že to snad bylo super. Detektivní příběh měl ale tentokrát hlavu i patu. Opravdu to vše kazila jen ta balkánská linie. K čemu si Žejlko bral tu uniformu, když pak utíká s vězni podzemím, to jsem nepochopil. Ve Vykmanově je poplach, vězni utíkají a strážní jen zmateně pobíhají po celé věznici, jen tam kde se utíká nejsou, přitom strážný na věži je má jak na talíři. V epizodě také pobavil Kuneš, který několik dnů po vraždě najde nábojnici na cestě po ani ne minutém hledání. Rohan by na Žejlka svedl i vykradení místní trafiky, takový zabedněný člověk by těžko mohl dělat šéfa kriminálky. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten tlustej balkánskej hipík si bere na útěk z basy bachařskej mundúr - asi tak :-) A na plyšáky si zásadně dávejte cedulky s adresou. Nuda. Už aby byl konec. Nejvtipnější na tomhle dílu je jeho popis s odkazem na Homera Simpsona. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Standardní porce raplovin, u níž jsem si tentokrát sentimentálně zavzpomínal na čtvrtstoletí starý čundr do přesně stejných míst, která v tomto díle navštívil i major Kuneš. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý díl je něčím ozvláštněn. V této části se Rapl zábavně převtělí v nostalgického trampa putujícího po Sázavě s celtou a s písní Wabiho Daňka Nevadí. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Kdyby se do 2 série stále nemotala ta otravná linie s mafiánama, seriálu by to rozhodně prospělo, jelikož mám pocit, že se podstatně od prvního dílu postupně série vylepšuje. Případy jsou zajímavější, než z kraje ale jakmile se tam objeví ten strejc v kriminále, celé mě to vždy naprosto otráví. Mimochodem průřez českou populární scénou v každém díle je docela masakr, viz tento s Babi Waňkem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl vůbec důvod, proč jsem na celého Rapla i Cirkus Bukowsky zaměřil svou pozornost. Byl to jediný díl, který jsem viděl během vysílání na ČT a docela se mi líbil. Pěkné prostředí, zajímavý polda s „měkkým srdcem“ a ani ta zápletka nebyla špatná. To jsem ovšem ještě netušil, že šlo o jednu z těch lepších epizod těchto dvou průměrných sérii (jak Rapl tak i Bukowsky). Nicméně prostředí bylo pěkné, atmosféra i příběh zajímavý a nelogické kopance přišli až v samotném závěru při útěku. Pokud jsou všechny vězeňské ostrahy tak tupé a slepé, tak to potěš koště…60% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dovolenkové díly mám rád. Léto, Sázava, kempy, hezká holka. Dokonce i případ byl vystavěn zajímavě, s pěknou pointou. Ovšem způsob vyšetřování je minimálně nestandardní, nakládání s důkazy trestuhodné a Željko mě jako obvykle nebaví. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

100% za letmí trumpovskou atmosféru díky Wabi Daňkovi, krimi případ hodně oddechový, narážka na Homera Simpsona parádní, yugoši zbyteční, ale už mne neiritují,Boková potěšila,Godla má pondělky předplacené a Líviu Bielovič jsem jako Mudr. Svátkovou vůbec nepoznal. ()

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sázavský díl je fajn, až na zbytečné dovysvětlování. V pohodě i Čermák a Zdeněk Godla s bratrancem :). Jen ten Alexej Pyško.., už dávno jsem čekal jeho seriálový konec a ono nic. PS Kristýna Boková se zbytečně převléká lacině a bobr to jen korunuje :), ale nešť. ()

kumite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna hvězda za Sázavu, jinak opět tragédie. Z věznice si jako bachaři můžou vynést kvér ? Přes detekční rámy a ostrahu ? Si dělá Pachl prdel, ne ? Jestli opravdu tady tu tragickou scénaristickou zoufalost sesmolil sám (o čemž pochybuji), tak si mohl dát aspoň tu práci a zjistit si základní informace k vězeňskému režimu. Jak Mácha našel "náhodou" ty dva borečky s rozbitým autem byla taky pěkná komedie. A děvčátka dovezla policie z koupáku jen tak v plavkách bez dokladů, bez peněženek (a bez mobilů) ??? Protokol tedy sepsali s holkami bez legitimování/bez občanek ?? Nějak mi uniká, proč někteří bachaři kopali každý svou jamku do trávníku, a to prosím lopatou.:DDD ()

Reklama

Reklama