Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V psychiatrické léčebně je nalezeno zohavené tělo místního primáře. V podezření se samozřejmě ocitají zejména pacienti. Během vyšetřování se major Kuneš vydá na misi za účelem zachránit Rohana v ohrožení života. Lupínek při zadržování podezřelého vpadne do důmyslné obranné pasti. Odbornou lékařskou pomoc vyhledá i se svojí nevěrnou manželkou Lucií. Stále však hrozí, že primářův vrah má vyhlédnuté další oběti. Dorazí detektivové včas? (Česká televize)

(více)

Recenze (24)

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejblbější breakout od doby praotce Čecha. Ale jinak vcelku zábava: "Měl bych starosti, kdybychom ji našli nedopitou." Jestli mě něco na téhle sérii fakt nebaví, jsou to pošahaní obtloustlí Crnagorovci. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zde hrdina jako ozvláštnění navštíví psychiatrii s erotickou léčbou a s bizarním drogovým tripem, jenž zahrne jak televizní AZ-kvíz, tak odkaz na Jona Sněha ze Hry o trůny. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Guru“ Rychlý byl pěkný slizák, ale svou postavu zahrál opravdu dobře. Lupínkovic rodinná terapie rovněž pobavila, stejně jako linka s feťáky a jejich doupětem. Rohan je čím dál tím víc protivný, stejně jako je linie s mafiánským bossem ve vězení stupidnější a stupidnější (ať mi nikdo nenamluví, že vězeňští bachaři jsou fakt tak tupí a to nejen, že nehlídají vězně, který se pokusil o útěk, ale že tam pustí i duchovního, který evidentně předtím donesli v modlitební knížce mobil a při odchodu nevěnují ani pohled tomu, jestli před nimi stojí ten samý, kterého před pár minutami pustili dovnitř). Kuneš tu tentokrát moc prostoru nedostal, takže zase balanc mezi průměrem a podprůměrem…slabých 45-50% ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....podplukovník skončí v kazajke pre alkoholizmus, Lupínek skočí na kliniec, krásna lekárka, vtipný Petr Rychlý ako psychiater....Lupínkova budúca ex-manželka je tehotná......jááj a sa aj vyšetruje ,ale čo ...a-ha už si spomínam bol zabitý primár psychiatrie a bude vyriešené.....ufff to je strákota.... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ v zajímavém prostředí trochu kazily odbočky a skoro slepé uličky, ale budiž. Nakonec do sebe vše slušně zapadlo. Tvůrci asi kazí napětí záměrně, ovšem komediální prvky fungují lépe, než ty kriminální. Největší komedie je ale bezkonkurenčně mafie. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

byla jsem tentokrát tak trochu na pochybách.... je to opravdu to avizované krimi,drama,akční,thriller?no,dobře,tak snad chvílema ano :-) ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Do jaké hospody chodí?" " On chlastá jenom v práci .. a pak doma." možná , že případ vraždy doktora v psychiatrické léčebně byl v rámci Rapla S02 jeden z nejlepších, ale já si z tohohle seriálu užiju spíš to ostatní kolem. Rohan chlastá! ()

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimi / komedie chtěná i nechtěná, (A červi se rozlezou 2) - Od "ČT po Primu, každý si vybere". Plus naši chlapci Černohorci. Tady už je možné všechno. Pachl chce být Troška nebo Gilliam? P. Rychlý a posunutí Tomáše Jeřábka do popředí druhé série napoví. ()

kumite odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvažoval jsem původně jednu hvězdičku za tu esoterickou "masážní" seanci Petra Rychlého :), ale fakt se to nedá. Šéf brutální balkánské mafie, která jede v drogách, ve vraždách a v obchodu s lidmi, navíc po organizovaném pokusu o útěk, a nikdo jej nehlídá ?? Vůbec nikdo ? Ani ten nejposlednější z bachařů ? Přitom policie ani bachaři vůbec netuší, jak se mu ten útěk málem podařil a kdo mu v base pomáhal ? To snad ne !!! A ti tři policejní tydýti (Slepice, Mácha a Lupen) jeli sami na zátah drogové varny, na kterou normálně jezdí po zuby ozbrojená URNA ... :DD Ani kvér nevytáhli, jen si tam tak vykračovali, jak na procházce. To už snad ani ne ! ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo...dost dobrý díl. Ale na tu linii s černohorskou mafií se měli autoři zvysoka vykašlat už od začátku. Ta absurdní hloupost a neschopnost různých policistů a bachařů podílejících se na hlídání Željka je setsakramentsky přitažená za vlasy. Strašně to tomu seriálu škodí... ()

denbrough 

všechny recenze uživatele

Musim uznat, ze prvni dva, tri.. mozna ctyri dily byly oproti vyborne prvni serii strasidelne spatne. Ale posledni dva-tri pro me znovu jedou na ctyrhvezdickove vlne. Zaplatpanbuh.. po ctvrtem dile jsem si rikal, jestli ma cenu to vubec dokoukat. A hle - ma.. serial doslova chytl druhy dech.. snad ta vzestupna tendence vydrzi az do konce.. ()

G04T 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozím díle Ahoy Sázavo, který byl skvělý, jsem čekal, že další epizody budou na stejné úrovni. Bohužel to zase sklouzlo o dva levely dolů, ale špatný to taky nebylo. Prostředí psychiatrické léčebný na této epizodě bylo to nejlepší ale zase tu bylo plno zbytečností jako past na myši, manželská poradna, atp.. Navíc kdyby Pachl vynechal tyto kraviny a radši než sebevraždu tý pani by do scénáře napsal jen pokus o sebevraždu, který se nepovede, protože tam přijede Kuneš s Lupenem a kdyby ji ještě vyslýchali, bylo by skvělý. Ale takhle ne. ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rychlej s hárem, to bylo něco...jsem se smála, mohl by hrát od minuty Polednici nebo dceru ježibaby z Mrazíka.....ovšem když šplápnul Lupen na hřebík, to jsem vyplivla kafe do hrnku, ono i to sezení s manželkou u Rychlýho,bylo veselý.....překonala to jen dýmovnice ve větráku a Máchova lampička....kdo mne štval byl Želko, je tohle možný?? Tenhle díl byl, co se týče komičnosti, asi nejlepší.... ()

Karell840 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, ze kvalitní komedie na pondělní večer - parkrat jsem se opravdu zasmál. Dobře nastavena nálada na Dejvické divadlo. Jenom tedy si nejsem jistý jestli je v pořádku se během deseti dílu žánrově úplně posunout... ()

zkurvf 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl , paráda , moc jsem se bavil , best of a samá chvála na štáb. Tohle je můj první komentář , serkoš má především bavit a já se bavil královsky . Asi také proto , že jsem se tam mihl v pidi roličce frajera co přivádí popa do věz. nemocnice a odvádí mafiána ( v praxi by se mi to nestalo ). Super , držím palce do zbývajících dílů. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"doktore jsem v pořádku... Piju jen rekreačně..." :))) Ať žije Rohan ve svěrací kazajce na záchytce :P "zajímalo by mě, kde je ta hranice:kolik člověk musí vydržet než mu hrábne..?" ()

Reklama

Reklama