Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V psychiatrické léčebně je nalezeno zohavené tělo místního primáře. V podezření se samozřejmě ocitají zejména pacienti. Během vyšetřování se major Kuneš vydá na misi za účelem zachránit Rohana v ohrožení života. Lupínek při zadržování podezřelého vpadne do důmyslné obranné pasti. Odbornou lékařskou pomoc vyhledá i se svojí nevěrnou manželkou Lucií. Stále však hrozí, že primářův vrah má vyhlédnuté další oběti. Dorazí detektivové včas? (Česká televize)

(více)

Recenze (24)

sharka.68 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rychlej s hárem, to bylo něco...jsem se smála, mohl by hrát od minuty Polednici nebo dceru ježibaby z Mrazíka.....ovšem když šplápnul Lupen na hřebík, to jsem vyplivla kafe do hrnku, ono i to sezení s manželkou u Rychlýho,bylo veselý.....překonala to jen dýmovnice ve větráku a Máchova lampička....kdo mne štval byl Želko, je tohle možný?? Tenhle díl byl, co se týče komičnosti, asi nejlepší.... ()

kumite odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvažoval jsem původně jednu hvězdičku za tu esoterickou "masážní" seanci Petra Rychlého :), ale fakt se to nedá. Šéf brutální balkánské mafie, která jede v drogách, ve vraždách a v obchodu s lidmi, navíc po organizovaném pokusu o útěk, a nikdo jej nehlídá ?? Vůbec nikdo ? Ani ten nejposlednější z bachařů ? Přitom policie ani bachaři vůbec netuší, jak se mu ten útěk málem podařil a kdo mu v base pomáhal ? To snad ne !!! A ti tři policejní tydýti (Slepice, Mácha a Lupen) jeli sami na zátah drogové varny, na kterou normálně jezdí po zuby ozbrojená URNA ... :DD Ani kvér nevytáhli, jen si tam tak vykračovali, jak na procházce. To už snad ani ne ! ()

Reklama

zkurvf 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl , paráda , moc jsem se bavil , best of a samá chvála na štáb. Tohle je můj první komentář , serkoš má především bavit a já se bavil královsky . Asi také proto , že jsem se tam mihl v pidi roličce frajera co přivádí popa do věz. nemocnice a odvádí mafiána ( v praxi by se mi to nestalo ). Super , držím palce do zbývajících dílů. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....podplukovník skončí v kazajke pre alkoholizmus, Lupínek skočí na kliniec, krásna lekárka, vtipný Petr Rychlý ako psychiater....Lupínkova budúca ex-manželka je tehotná......jááj a sa aj vyšetruje ,ale čo ...a-ha už si spomínam bol zabitý primár psychiatrie a bude vyriešené.....ufff to je strákota.... ()

denbrough 

všechny recenze uživatele

Musim uznat, ze prvni dva, tri.. mozna ctyri dily byly oproti vyborne prvni serii strasidelne spatne. Ale posledni dva-tri pro me znovu jedou na ctyrhvezdickove vlne. Zaplatpanbuh.. po ctvrtem dile jsem si rikal, jestli ma cenu to vubec dokoukat. A hle - ma.. serial doslova chytl druhy dech.. snad ta vzestupna tendence vydrzi az do konce.. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda se natáčela v rekreačním středisku Pařez v Zámostí-Blata. (SONY_)
  • Pervitin (neboli metamfetamin) byl poprvé vyroben v roce 1887 v Japonsku. U nás se rozšířil na počátku 70. let 20. století. Stimuluje, zrychluje myšlení, usnadňuje asociace, zvyšuje hovornost, odstraňuje únavu. (ArthasKarfa)

Reklama

Reklama