Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Željkova banda na útěku po sobě zanechává jenom spoušť a dopadení zatím uniká. A nejedna káď s kapry skrývá smrtelné nebezpečí, o čemž se přesvědčí i právník Zima. Sváteční období je čas vyhrocených emocí a v případě Lupínka to platí dvojnásob, když se octne mezi mlýnskými kameny. Rohanovy problémy s alkoholem už definitivně vygradují do maxima. V tomto předposledním dílu se i Kuneš dočká neobvyklého vánočního překvapení. A nakonec se pojede na výlet. (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci bohužel udrželi standardní úroveň druhé série. Tudíž i tento díl osciloval mezi odpadem a plným počtem. Ačkoli to bylo výhradně o bratrech černohorcích, konečně se dalo napětí krájet a humor nebyl trapný. I kdybych odpustil očividné nesrovnalosti v ročních obdobích a délce dne, ze závěru vznikla opět fraška, s policisty v hlavní roli. Ta přišla se slovy Máchy o profesionálním zásahu. Já jsem si snad nakonec přál, aby už zbyl jen jeden bratr, protože tři bylo moc. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mých očích jde asi o nejlepší díl celé druhé série. Trapnosti ubylo, mělo do téměř po celou dobu slušnou atmosféru i několik humorných situací, které si udržely své „dekorum“. Jasně i tu se najdou nelogické prvky a stupidní chování některých postav, ale po té bídě, co nám nabídla většina dílů, tohle bylo jako balzám na duši. Už se nedivím, že Rohan bydlí o patro výše, když tam kromě Čepičkové má i dvě solidní buchtičky. A hlavně, příští díl bude snad už definitivně poslední, takže hned mám lepší náladu…70% ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příspěvek od "EddieIron": Přesně tak, lidi koukají na film, kde hrdina 2h běhá střílí, zabíjí a ničí a když jim pak někdo předloží příběh, kde vládne trocha reality a lidskosti tak ofrňují nos a hledají marginální chyby a nesrovnalosti, mně se Rapl líbí právě pro svou "normálnost" a každodennost. A taky platí pravidlo, že když se mi něco nelíbí, tak se na to koukat nemusíte, odpad si dávejte někde jinde a vaše mindráky s vlastními životy povídejte někomu, kdo o to stojí chlapci a děvčata. :-) ()

kumite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak někteří zde jako ArthasKarfa nebo EddieIron nám to (svou logikou) vysvětlili. :)) Problém ovšem je, že když jdu do kina třeba na zmiňovaný Skyscraper, na Jumanji, na Expendables, na Fast & Furious nebo na Star Wars, jdu na akční nebo na sci-fi pohádku a některé díry v logice jsem ochoten proto víceméně tolerovat. Když jdu do kina na krimi thriller, to už je situace jiná, tady by to haprovat nemělo. Pokud se tedy dívám na Rapla, coby seriálové krimi drama z reálného českého prostředí, je jasné, co od takového seriálu budu očekávat. Je navíc spousta diváků, kteří akční pohádky z továrny na sny nevyhledávají a zajímají je zejména "reálné" příběhy s určitým puncem serióznosti. Jak k tomu přijdou oni ? Proč to v první sérii tak dobře bez problémů šlapalo a většina dílů druhé série je slátanina s nelogickým dějem, která dělá z většiny postav debily s nelogickým chováním ? To už nemluvím o veřejnoprávní multi-kulti výchově. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Kriminálka z Ústi nad Labem zasahuje v Karlových Varech bez koordinace s místní kriminálkou a na území, kde nemají pravomoci. Dále se chovají jako by to bylo za rohem, za chvilku jsou u sledovaného objektu, ale to není možné, je to 140 km. (sator)
  • Opulentní vila Dr. Zimy (Jan Révai) stojí pár metrů od Obory Hvězda na Bílé Hoře na Praze 6. (sator)

Reklama

Reklama