Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš s Lupínkem chystají definitivní zúčtování se Željkem. Tentokrát má domácí výhodu, ale detektivové pomocí důmyslných převleků zcela splynou s černohorským prostředím. Kuneš bude mít znovu příležitost několikrát projevit svoje řidičské umění. Rohan je k dokonání svojí osobní pomsty svolný k jakékoliv oběti. Kuneš s Lupínkem se proto ocitají v akutním ohrožení života. Snad se mohou detektivové spolehnout na pomoc černohorské policie. Avšak konečnému zúčtování se nevyhne ani jeden z hlavních hrdinů. A Kuneš konečně najde svůj klid. (Česká televize)

(více)

Recenze (48)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb jak pohřbít slušnej krimi seriál, ale pan Pachl nám vysvětlil, že druhá série je vlastně lepší než ta první jenom debil divák to nepochopil, tak to potom jo. Každopádně netvrdím, že první série byla něco extra světabornýho, ale měla svoji kvalitu. V té druhé se pravda taky najdou koukatelný díly, ale taky takový který hraničí se sebeparodií a tenhle poslední to zabil definitivně. Když jsem si v obsahu přečetl, že Kuneš konečně najde svůj klid tak jsem si nemyslel, že ho najde tak, že pude do tepláků. Já chápu, že to chtěli zakončit tak aby ukázali, že v životě nic nedopadne dobře, ale větší debilitu už vymyslet nemohli. Darmo mluvit...15% ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak milé děti, 13 dílná pohádka na dobrou skončila a hajdy trajdy do hajan. A jestli zlý Čubkovič nezmrzl, mrzne dodnes. A jestli dutý Kuneš neumřel, ryje statusy na facebook, teda pardon, wallbook, dodnes. A jestli nebyli tvůrci hospitalizováni, určitě nás v budoucnu opět něčím oblaží. DOBRO POŠLI - OBIDVAJA. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mallinali shrnul víceméně všechna podstatná negativa (neřkuli píčoviny) obsažená v této epizodě, která dělá - bohužel - z dosud stravitelného, slušného krimi seriálu trapný blábol. Ovšem za tu snůšku nesmyslů nad kterými zůstává rozum stát pochopitelně nemohou tvůrci, ale, jak jinak, zlí, tupí, xenofobní a zoufale provinční čeští diváci, jak nám pan režisér promptně vysvětlil. Naštěstí těchto škarohlídů není mnoho - prý jen 89 ku 1,3 miliónu spokojených a "Rapla" bezvýhradně přijímajících milovníků televizní tvorby. Inu, i tak to lze vidět. Jen by mne zajímalo, kolik z těch hlupáků nevidoucích za vlastní plot by volilo tak jako Kuneš s Lupínkem zkratku z Černé hory do České republiky přes Ukrajinu?!?? Až pojedu v létě na dovolenou do Finska nechám si od pana Pachla poradit nějakou pěknou trasu - už se těším, co hezkého si cestou prohlédnu v Barceloně nebo třeba v Rotterdamu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám se radovat, nebo brečet, že je konec? No konečně…Poslední díl měl být sice celý nabitý emocemi, ale ty se jaksi míjely účinkem. Postava Rohana se mi za celou druhou sérii totálně zhnusila, Mácha si tu svatbu snad i zasloužil – nicméně romskou??? Slepičkové to s Lupenem nevyšlo a ten se jen kvůli děckám vrátil ke staré, no a Kuneš – ten se rozhodl zcela správně. I tak se mi však jeho drsňácký styl líbil víc v první sérii – ostatně asi jako všem. Takže balkánská tečka žádný zázrak a zcela šedý průměr… ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mne bavila hodně, na druhou sérii jsem si bohužel nenašel čas ... až zcela náhodou jsem usedl jen k jednomu jedinému dílu. A zrovna k tomu poslednímu. No nic, no... Na finále jsem čekal trochu víc. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

........druhá séria bola hooodne slabá - oproti prvej to bolo ako porovnať auto Dacia s Volkswagenom.....celá druhá séria slabota v každom ohľade takže som nečakal záverečné vyvrcholenie nejaké extra ....ale bolo - to ozaj som ešte nevidel takýto koniec - koniec ,ktorým scenáristi chccli povedať ,že už je "doraplovane"..... jeden kriminalista zastrelený, jeden skončí vo väzení, jeden odchádza od polície, jeden sa žení s devou nie extra pôvodu (vs kurvou) - no scénaristi dodrbali čo sa dalo..... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To nejhorší nakonec. Čeští policisté bez peněz, dokladů, zbraní, pomoci, oblečení, běhají v ukradených teplákách po Černé Hoře, kde likvidují mafii. Zatím v Čechách pokračuje parodie. Z dobrého policisty špatný a naopak. Zoufalost, plná nesmyslú. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V posledním díle jsem se už konečně oprostil od srovnávání s jedničkou a jal jsem se na to dívat jako na lehce absurdní grotesku. Ani bych se nedivil, kdyby se dodatečně zjistilo, že to kluci točili pod vlivem nějakých speciálních drog, které odbourávají pud sebezáchovy a výrazně posilují sebevědomí... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už jsem si tedy zvykl, že Rapl S02 není Rapl S01 , tak jsem v posledním díle ocenil produkci, která celý díl točila u moře v Montenegru ( ikdyž mimo sezónu ) a líbil se mi odér kusturicovské komedie tak, že bych vystřelil i pět hvězd.... a pak přišlo posledních pět minut ( se světlou vyjímkou svatby Máchy a Marči o kterém jsem ale předem věděl z promo fotek ), které to dokonale zazdily. Takže pokud se po vzoru Dallasu neobjeví najednou Rohan s Kunešem ve sprše v dalšího dílu, tak Rapl S03 je bez šance. ()

kumite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říká se, že o mrtvých jen dobře a protože Pachl tento seriál definitivně pohřbil, tak dávám z úcty k mrtvému celé dvě hvězdy. Jinak je to na odpad !! Většinu toho už popsal uživatel Mallinali. Takže po přečtení názorů Pachla mohu jen konstatovat, že Pachl je DEBIL !! https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/rapl-2-konec-serie-hynek-cermak.A190401_113157_filmvideo_ts?recommendationId=000000000016-0000-0000-000000000000 ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravdě, celá druhá série Rapla mi přišla, jako kdyby se pan Pachl stylizoval do Belmondovy role spisovatele Francoise Merlina, který v Muži z Acapulca začal postupně likvidovat svého hrdinu Boba Saint-Clare. Dost tomu pomáhá i vyjadřování pana režiséra a scénáristy v jedné osobě, který kritiku druhé řady svádí na hloupého českého diváka, který "nedohlédne dál než za hranici svého plotu". No, podle mého ještě pár takových arogantních vyjádření a možná nezničí jenom Kuneše a spol., ale také svou dosud poměrně dobře rozjetou kariéru. Jinak k samotnému poslednímu dílu - po třech průměrných (Útulek doktora Knechta, Cvokhaus, Ryba smrdí od hlavy), jednom nadprůměrném (Ahoy Sázavo), sedmi silně podprůměrných a jednom vyloženě odpadovém (Kebab Aleppo) díle, přišel dle mého další díl spíše průměrný. Lupínek ve slipech na střeše, rychlá záchranná akce až po kvalitním spánku na pláži, jediný strážce v sídle mafie, vyslání zkorumpovaných policistů na letiště předtím, než tam hrdinové dojedou, které nemá z neznámého důvodu žádný efekt, Rohanovy nevyplacené diety (???), cesta z Černé Hory do ČR přes Ukrajinu (???), nevysvětlený návrat Lupínka k ženě, Kuneš si chce odsedět těžko odhalitelnou vraždu mafiána někde na Ukrajině v plné sazbě (???), sledovaný střelec zvládne (asi sonarem) najít Rohana uprostřed lesa a sejmout ho, než mu v tom někdo zabrání, poloromská svatba Máchy (který k nim měl z celého týmu asi nejdál) a řada dalších bizarností a nelogičností na tak malém prostoru. Ale dobrodružné to bylo a některé scény byly zajímavé. Suma sumárum, asi začnu hledat, jestli ještě nějaký tvůrce udělal v tak krátké době ze svého úspěšného seriálu v druhé řadě skoro úplně jiný seriál, v jiném žánru, s obrácenými charaktery...a přinejlepším poloviční kvalitou. Možná je to světový unikát a pan Pachl za to dostane nějakou cenu... ()

gonga odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky uživateli Mallinali za to, že si dal práci se shrnutím největších debilit, které se v tomto díle vyskytly, sám jsem na to chuť neměl. Druhá řada byla seriálem na pomezí frašky, nechtěné komedie a krimi, kdy ke frašce sklouzávala asi nejčastěji. Celý tento zmar korunoval Pachl svým arogantním vyjádřením a poslední díl , který již byl parodií kdysi dobré kriminálky. ()

baddass01 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sebestředný "umělec" Pachl aktuálně připravuje minisérii Volha a když čtu, o čem to má být, je jasné, že to opět bude ideologická sračka, na kterou samozřejmě dostane peníze z veřejnoprávního eráru. Možná, že kdyby se Pachl více věnoval scénáři Rapla a méně se staral o Babiše, možná by to nebyla taková katastrofa, viz. : "... Babiš, ať už je, jaký je, má na rozdíl od nich aspoň podnikatelský drive. Svůj koncern neustále zvětšuje, aby si pak mohl koupit celou zemi. Potom koupí celou Evropu, a když ho nic nezastaví, tak skončí asi v Americe." - - - - - - Konečně někdo z havlistů přiznává, že v 89 žádná spontánní revoluce studentů nikdy neexistovala, viz. : ".. při práci na scénáři jsem nastudoval hromadu materiálů o ekonomickém přerodu v 90. letech. Celá ta ekonomická změna včetně kuponové privatizace byla naplánovaná už dva tři roky před revolucí v Rusku, takže se na ní velící důstojníci StB a KGB svezli." https://magazin.aktualne.cz/pachl-rapl-je-krok-od-sebevrazdy-a-to-lidi-bavi-v-podsveti-n/r~8f31493e18e611e9a67dac1f6b220ee8/?redirected=1554177950 ()

Reklama

Reklama