Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš s Lupínkem chystají definitivní zúčtování se Željkem. Tentokrát má domácí výhodu, ale detektivové pomocí důmyslných převleků zcela splynou s černohorským prostředím. Kuneš bude mít znovu příležitost několikrát projevit svoje řidičské umění. Rohan je k dokonání svojí osobní pomsty svolný k jakékoliv oběti. Kuneš s Lupínkem se proto ocitají v akutním ohrožení života. Snad se mohou detektivové spolehnout na pomoc černohorské policie. Avšak konečnému zúčtování se nevyhne ani jeden z hlavních hrdinů. A Kuneš konečně najde svůj klid. (Česká televize)

(více)

Recenze (48)

sharka.68 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

proč jen ten Lupen nevystřelil z té bazuky, to bych dala i tu pátou hvězdu!!!!! Vuk zastřelí šéfa policie zezadu, Anna odletí letadlem do Frankfurtu,Kuneš v base, Željko hibernovanej, Rohan mrtvej, Lupen s fousama vypadá jak Old Shatterhand, když se zotavoval u Apačů a Mácha se žení...škoda jen, že si Slepice nesedla ke Knechtovi.....hned by bylo o čem přemejšlet...... obraz na trezoru, hrdina o kterém hovořil Željko a říkal Vukovi,aby na něj nezapomněl: : Karadžordže-Černý Jiří, *14.11.1768 – †25.7.1817, vlastním jménem Petrovu Djordje. V letech 1804–1813 vůdce prvního srbského povstání proti osmanské říši. Zakladatel dynastie Karaďjordjevibů. Původně byl rolník a obchodník s dobytkem. V letech 1788–1790 velitel oddílu srbských dobrovolníků bojujících po boku rakouské armády proti Turkům. V roce 1804 se postavil do čela protitureckého povstání v Srbsku. V letech 1808–1813 faktický srb (oficiálně "vrchní vůdce"). V zahraniční politice se orientoval zejména na Rusko. Po porážce povstání v roce 1813 odešel do Rakouska, kde byl internován. V letech 1814–1817 žil pod ruskou ochranou v Besarábii. Zá druhého srbského povstání se v roce 1817 tajně vrátil do Srbska, ale na příkaz Miloše Obrenoviče byl zavražděn a jeho hlava poslána sultánovi. ()

TomasB 

všechny recenze uživatele

S ohledem na nízkou úroveň druhé série není poslední díl ničím výjimečný. Tu menší kravina je nahrazena větší kravinou. Největší mafián, kterého se bojí půlka Černé Hory je vlastně strejda se dvěma strážnýma apod. S úctou k parádní první sérii si tohle ten seriál nezasloužil. Velmi špatné:/ ()

heavy66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrčí invence dosáhla v tomto díle svého vrcholu, nebo dna, jak kdo chce. Humorné pojetí mi nevadí, ale musí to být vtipná a chytrá legrace, tohle dílo plné nelogických pitomostí mě nebavilo! ()

Franki69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už od prvních dílů poslední serie to v zaběhaným Raplovským týmu skřípalo. No a ten poslední díl… To už byl výsměch všem, kteří kdysi sympatickým vyšetřovatelům z Jáchymova věnovali svůj čas. V téhle grotesce - posledním dílu - bacha spoilery- jsou dva řadoví kriminalisté Kuneš/Lupínek vyslaní bez peněz do zahraničí, centra rejdiště balkánské mafie v Černé Hoře. Z hotelu je vyžene, jen ve spodním prádle, tj. bez dokladů, mobilů, zbraní a oblečení balkánskou mafií placená místní policie. Chlapci to ale nevzdají, ze šňůry ukradnou teplákové soupravy, přespí v přístavu na písku a pěšky se vydají do nitra Černé Hory vyřídit Čubričův gang holýma rukama na jeho domácí půdě. A ono se jim to podaří!! No ty vole!! Jsem v obrovským pokušení hodit celou sérii do odpadu, nakonec ale, z milosti k asi tak třem povedenějším dřívějším epizodám, dávám 15%. Rozhodně na to nekoukejte, fakt to za to nakonec nestojí. Ani jako komedie to není dobrý…. ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda...s tim obsazením se dalo udělat jiné dílo. Na to jaká byla první serie fajn...taková trochu tajemná s bubákem ve skříni. Tohle se jim nepovedlo...je to škoda, těśil jsem se na každý díl. Nejvíc se mi líbila Sázava....to byl jedinej díl první řady v té druhé. Nejhorší je však zjištění, že Kuneš přestával být Kuneš ()

MovieMan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak dokonale zmrvit závěr seriálu, klidně se dala cesta do Černé Hory natáhnout na jednu celou sérii. Kuneš s Lupínkem nazí, neozbrojení ukradnou oblečení na šňůře, svezou se náklaďákem, na kterém vezmou klíč. Když nějakým záhadným způsobem dostanou Željka. Když se ale Kuneš dozví, že je Rohan mrtvý, Željka nechá umrznout. *střih* Mácha se žení a Kuneš je ve vězení, ani se neobtěžuje změnit výpověď, aby byl z lochu dřív venku. Scénář bizár, kdyby byla třetí série, ani bych si na ni neuplivl. Kvůli vědomí, že je to poslední díl dávám 2 hvězdy. 48% ()

a-ja odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Týjo, tak dneska ještě road movie jak od Kusturici, na konci multikulti svatba a Kuneš se asi sám naprášil a nechal se zavřít do basy... Možná to chtělo spíš blázinec... Ne pro postavy... Pro ´tvůrčí´ tým... ()

el-lobo odpad!

všechny recenze uživatele

Podstata druhé řady Rapla se odhalila v posledním dílu, kdy Čermák v teplákách po noci strávené pod nějakou lodí budí kolegu slova: "Dělej, vstávej, musíme zachránit tu holku!" Něco tak blbýho se fakt nevidí ani na Primě. ()

Karell840 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímhle dílem dostává nějaká základní motivace postav na frak. Kuneš který v díle “cvokhaus” nechá pachatelku jít protože je to správné, si naopak v tomto díle chce odsedět trest za vraždu Želka, protože to je také správné. Asi tedy ale úplně nějak jinak...Myslím, že jsou dvě možnosti. Buď je to tak, že Kuneš je narcisistní pozér a dělá vše jenom proto, aby to bylo cool. Možná je trochu i hysterický...Nebo je ten scénář psaný amatérsky a stejně na háku to mají i všichni ostatní. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda poslední díl byl teda drsný... To se musí nechat... Željko umrznul v autě a Kuneš za to sedí v base :( , Rohan je zastřelen... Slepičková odešla od Policie... Snad jediný Mácha měl štěstí a má svatbu... Jinak ten kluk Vuko ten to rosekl... Njn, ale alespoň vyřešil toho zkorumpovanýho policistu... ()

hindator odpad!

všechny recenze uživatele

BLBO DOŠLI aneb jak pohřbít seriál. Zatímco první série si mě získala ponurou atmosférou a uvěřitelným dějem, druhá série (přes proklamovaný záměr zatraktivnit děj) se stala trapnou parodií na detektivku plnou rádobyvtipů a nelogičností). Opravdoví policajti musí růst při naivním výkladu postupů a metod. Rohana by za jeho chování a chlastání zastřelili sami!!! ()

roller odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy bych nevěřil, že je možné natočit horší sérii než "Specialisty" na Nově. Tvůrci Rapla 2 to hravě zvládli. Je to bezpochyby nejhorší český krimiseriál všech dob. Tak alespoň, že už je těm blbostem konec. ()

Rindi 

všechny recenze uživatele

Napětí od začátku až do konce, skvělý celý seriál. Nechápu hodnocení "odpad" ... nějaký mindrák? ()

JohnnyV 

všechny recenze uživatele

Perfektní zakončení dobré série. Nebyla zas tak dobrá jako první, ale co. U nás je každý odborník na všechno a to se počítá :-) ()

Reklama

Reklama