Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš s Lupínkem chystají definitivní zúčtování se Željkem. Tentokrát má domácí výhodu, ale detektivové pomocí důmyslných převleků zcela splynou s černohorským prostředím. Kuneš bude mít znovu příležitost několikrát projevit svoje řidičské umění. Rohan je k dokonání svojí osobní pomsty svolný k jakékoliv oběti. Kuneš s Lupínkem se proto ocitají v akutním ohrožení života. Snad se mohou detektivové spolehnout na pomoc černohorské policie. Avšak konečnému zúčtování se nevyhne ani jeden z hlavních hrdinů. A Kuneš konečně najde svůj klid. (Česká televize)

(více)

Recenze (48)

kreyson13 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou dobu to spělo do hajzlu, až to v něm skončilo... Jediný mrazivý na celý sérii byl ten Želkův konec :-))) Trojka snad už nebude, když je Rohan a oba jugoši kaput. Leda by Kuneš začal prchat z vězení, Lupínek převzal drogovej byznys a Mácha se stal cikánským baronem v Předlicích. ()

Diwebrain 

všechny recenze uživatele

K druhé sérii už bych se nevracel. Nemá cenu otáčet nožem v ráně. Radši budeme myslet pozitivně a hledět do budoucna. Otázkou je, budou zítřky opravdu tak světlé? Nebojím se toho, že by pan Neužil nezahrál policajní ucho přesvěčivě. Tohle by mu mohlo sedět, ale z pana Příkazkého jen vousy drsňáka "Rapla" neudělaj. Mácha bez komentáře a udělat z doktorky, která pomáhala utéci Želkovi, novou patoložku a zapojit jí do vyšetřování...Jako už se těším na třetí sérii, ale jde z toho trochu strach :D ()

wdo 

všechny recenze uživatele

Oproti ostatním odpadním dílům dávám jednu hvězdu za to, že autoři měli koule na to, aby tuto dementní sérii definitivně uzavřeli a jen trnu, aby nedošlo k amnestii nebo revizi soudního procesu a Kuneš se znovu neobjevil v řadách PČT (Policie České televize) ()

Reklama

Reklama