Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele MI-380 k tomuto seriálu (2)

Agent (2016) (S01E08) 

Spád, herci, atmosféra na výbornou, scénář tentokrát na sotva dostatečnou: 50% (aktuálně 381 hodnotících, 80%). ()

Zimmer frei (2016) (S01E13) 

Šablonovitost, zkratkovitost a nepravděpodobnost na maximu, zároveň ale dobré napětí, řízné a vtipné dialogy, spád, a hlavně závěrečné přijatelné uzavření hned několika případů současně: 70% - stejně jako celá série na hranici mezi 3 a 4*. V porovnání s Pustinou prohra, ale i druhé místo potěší. ()

Reklama

Reklama