Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele honajz k tomuto seriálu (3)

Rapl (2016) 

Nakonec celkově za 2 hvězdy. I když se mi začátek seriálu líbil, sklouzlo to posléze k rutině, případy stály za prd, vypadalo to jak Kriminálka Šumava, nebo jak se to jmenovalo s tou Norisové sestrou, jo, Policie Modrava, jen tady byly Jizerky. Modré filtry, dlouhé pohledy, dým z cigaret, severské ladění, rozvážně dialogy o prdech v kuličkách, a navíc akční scény natočeny dost amatérským stylem. Občasný pokus o drsnou americkou školu taky nevyšel. ()

Nástřel (2016) (S01E01) 

Příjemně nekorektní osvěžení a detektivka, jak má být - uvěřitelné postavy, dobří herci, sem tam vtip, ale skutečně povedený, dobrá hláška, do toho modré filtry, které zde fungují, i hudba je na místě, a jednotlivé body pátrání se přelévají stále kupředu - ne jako v prvním dílu Mordparty, kde se vařilo ani z vody, ale ze vzduchu a všem byl pachatel hned jasný. Čermák hraje svého neomaleného drsoně skutečně dobře. ()

Exekuce (2019) (S02E01) 

Ze zcela prapůvodní atmosféry (a to mám ještě někde stažený ten zkušební pilot pro tehdejší diváckou soutěž „vyber, jaký seriál natočíme") se stala naprostá zbytečnost, s naprosto nelogickým jednáním postav, čile přehrávajícím Čermákem a spoustou prapodivných scén, nad nimiž se dá jen nevěřícně kroutit hlavou. ()

Reklama

Reklama