Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele LexBarker k tomuto seriálu (6)

Rapl (2016) 

Po případech prvního oddělení další výborná záležitost. Bavily mě všechny díly, lokace i dobře vybraní herci. Atmosféra celého seriálu je seversky temná a seriál nemá výrazně slabší díl. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Celkový dojem z druhé řady je hodně rozpačitý. Nesmyslný vývoj postav, více podivného humoru, kterému zřejmě rozumí jen sami tvůrci plus groteskní poslední díl, to vše posílá druhou sérii do šedého pásma lehkého podprůměru. ()

Echt gold (2019) (S02E03) 

Druhá raplovská série vypadá o poznání hůře, než její předchůdkyně... Se změnou exteriérů se vytratila atmosféra, která v první sérii hrála důležitou roli a nové díly navíc ztrácejí údernost a syrovost svých předchůdců. I když to zatím vypadá na nudu v telce, seriálu ještě šanci dám. ()

Bubáci (2019) (S02E07) 

Sériel je v půlce a já zase v rozpacích. Ke Slepičkový dostal Rohan Čepičkovou, Mácha se shlédnul v návštěvách blízkovýchodních bister a překvapivě chcípácký Kuneš jezdí taxíkem slyšícím na jméno Tomáš Marný. A já zatím marně přemýšlím, jestli se dá tohle ještě zachránit. ()

Trefa do Tlustého (2019) (S02E08) 

Tak a Tomáš Marný to má za sebou... Tohle Kuneš nezvládl. P.S. V anotaci se píše, že Lupínek se stane svědkem tak strašných událostí, že si ponese následky po celý život. To myslej, jak bába přejela sekačkou toho psa? ()

Dobro došli! (2019) (S02E13) 

V posledním díle jsem se už konečně oprostil od srovnávání s jedničkou a jal jsem se na to dívat jako na lehce absurdní grotesku. Ani bych se nedivil, kdyby se dodatečně zjistilo, že to kluci točili pod vlivem nějakých speciálních drog, které odbourávají pud sebezáchovy a výrazně posilují sebevědomí... ()

Reklama

Reklama