Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele huspenina33 k tomuto seriálu (20)

Rapl (2016) 

Musím ubrat hvězdy, začíná mě to trochu nudit po díle BLACK JACK. ()

Série 1 (2016) (S01) 

Když to srovnám s Mordpartou na Primě tak bych musel dát 15*. Napínavé, temné, zajímavé. Super, jsem spokojený, na menší nedostatky nehledím, kdo je nemá? ()

Oheň (2016) (S01E06) 

Tenhle díl ( Oheň ) se moc nepovedl. Hlavně mi vadilo, že zabijou učitelku a lyžařský kurs pokračuje dál, jako by se nechumelilo, mládež se tlemí a chlastá dál. Kunešovi se vysmívají 3 puberťáci u výslechu. A vražedkyně? No napadlo mě to jak to asi bude brzo po začátku a takové příběhy nemusím. Slabý díl. ()

Krvavý revír (2016) (S01E07) 

Svatbu jsem nepochopil. Proč je oddává farář, který není farářem, těžko to pak asi platí :-) vrah zase celkem jasný po cca 20 minutách, díky blbě rozostřené kameře, ale i díky menší dedukci. Jenom hlášky ONLY PEOPLE to nezachrání. Nerozumím taky proč se nehledali ty peníze?? Proč je Kuneš nechtěl po vrahovi, který notabene chtěl zabít jeho kolegini. Tyhle podivnosti a absence jakéhokoliv překvapení, zvratu ve vyšetřování to kazí. Jinak super prostředí, dobrá atmosféra, která by se určitě dala rozvinout do zapeklitějšího případu, ale asi za hoďku se toho moc nestihne. ()

Agent (2016) (S01E08) 

Ten telefon co se našel u hovna, byl vybitý, takže ho zapojily do nabiječky a potom ho bez PINu rozchodili asi za 2 vteřiny? Nevím, možná jsme to špatně pochopil. Jinak to mělo spád, šmrnc, to že neviděli zloduši Kuneše, když je sledoval, bych zase tak neřešil :-) Jeden z lepších dílů. ()

Amok (2016) (S01E09) 

Asi si budu muset zvyknout, že odhalení pachatele není žádné překvápko, ale je to jasné hodně brzo, v tomhle případě bylo i jasno proč. Možná je to záměr tvůrců. Tím to pro mě dost sráží hodnocení. ()

Black Jack (2016) (S01E10) 

Nějak mě to přestává bavit :-( takový neslaný nemastný ()

Tichá voda (2016) (S01E11) 

No co k tomu napsat, je to tak nějak na jedno kopyto. Frejová na 1 s *, mě se líbí. Ale kvalita jde dolů, případy nic moc. Etzler záporák, ale to se dalo čekat už v 1 díle. ()

Zimmer frei (2016) (S01E13) 

Tak tohle se hodně nepovedlo. V okamžiku kdy si Alexej Pyško s Raplem nasadil na hlavu masku a šli vykrást policejní služebnu to šlo a 100 % dolů, samá blbost, Raplova dcera, které že jí unesly ani moc nevadí, prostě jedná, zaměří na domě znak, který Rapl zrovna náhodou zná, snaží se utéct po prostěradlech, to že ukradli 28 kg perníku ani moc nevyšetřují, jen koukaj na služebně na přeřezaný mříže, Pyško dá zkušenýmu mafiánovi do kufru telefon, ten si ničeho nevšimne, Vaculík, který do 12-týho dílu chtěl zavřít i svojí babičku za spiknutí, najednou je milosrdný a všem to promine.Blbost na blbost. To že to byl Etzler, že zabil Wagnerovou, nějak vyšumělo do ztracena atd. Škoda, díl od dílu to šlo dolů. ()

Exekuce (2019) (S02E01) 

Tvl těšil jsem na to, ale zatím nic moc. Exekuce ??? Berou mu sedačku a postel, ale když řekne že foťák ne tak mu ho nechají? Auto mu nechají ? Dá 2000 exekutorovi aby šel na zmrzlinu a on vypadne? Lidi co zažili exekuce se musejí smát ještě teď, jaká je to kravina. Pop má v bibli telefon?? Návštěvy chodí ve věznici k obědu??? Bože takový krávoviny. A celý to bylo nějaký utahaný a o ničem. ()

Operace Ofsajd (2019) (S02E02) odpad!

Tak tohle bylo horší než první díl. Kde je atmosféra první řady ? Viki Cabadaj jako vůdce nácků ( kde hraje naprosto příšerně, celou dobu vystřeluje slabiky jako zpravodaj Novy ), polykající rybí tuk místo cyankáli??? Proč bydlej na plesnivý ubytovně?? Pitva??? Starý ohraný vtipy se zvracejícíma a omdlévajícíma studenty. Mácha na kole?? Atd. NESTOJÍ TO ZA NIC ()

Echt gold (2019) (S02E03) odpad!

Stala se z toho tuctová kriminálka alá Nova. Žádná atmosféra, žádné tajemno, mystično, kterého bylo alespoň trochu v první řadě. Šéf kriminálky se o nic nezajímá, posílá sekretářku pro chlast. Lupínek tahá rodinu po plesnivých ubytovnách, Mácha je z bábou uprostřed pole a kouká dalekohledem, Rapl dělá taxikáře, Slepičková deratizéra a z doktora udělali hodného blbečka.. BLBOST, BLBOST, NEZÁŽIVNÉ ()

Sardinky (2019) (S02E06) 

Cedulka z obchodu na kulichu Lupínka???? ()

Bubáci (2019) (S02E07) 

Proč mají postavený uprchlický tábor na břehu Labe??? Proč mají někteří ochranné obleky a jiní nic??? Proč Kuneš kašle jak v posledním tažení tubery a nikoho to nezajímá ??? Proč uprchlíci nedostávají jídlo běžným způsobem, ale Mácha jim ho kupuje v KEBAB HAUSU?? PROČ............................????? ()

Ahoy Sázavo (2019) (S02E10) 

Opravdu pro nenáročného diváka. Těch hloupostí je tam tolik, že se to nedá přehlížet. ()

Cvokhaus (2019) (S02E11) odpad!

Klub nenáročného diváka ()

Dobro došli! (2019) (S02E13) 

Těch podivností na jeden seriál je tam tolik, že si to nezaslouží moc dobré hodnocení. ()

Reklama

Reklama