Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mia (K. Melíšková) už dávno není slavná televizní rosnička, jak se domnívá. Sochařka Ema (P. Tomicová) má sice přemíru inspirace pro své umění, ale nikoho, kdy by jej od ní kupoval. Obě padesátky žijí v domě nerudného majitele Standy (V. Kopta), s jehož veksláckou sebestředností a šovinismem vedou každodenní boj. Stejně tak jako jediný zaměstnanec Standovy nové kavárny, kterému nikdo neřekne jinak než Kavárník (M. Holý). Na druhé straně Anča (A. Mihulová) je perfektní manželka. Má perfektní dům, v něm perfektní kuchyni, ve které peče perfektní buchty pro svého perfektního manžela Bohouše (I. Bareš). Všechno klape do momentu, kdy si Bohouš zapomene doma mobil a Anča se ho s ním vydá hledat. Telefon ji dovede do domu, který se jí stane osudným. (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Uh... ani nasazení oblíbených herců jako Melíšková (teda Kláro, Vy jste mne nejvíce zklamala!), Mihulová či čím dál tlutčí Tomicová s Koptou a spol. nemohlo zachránit naprosto tupý scénář. Je to takové uhejkané nic bez nějakých inteligentnějších dialogů. Z celého dílu tak asi byla nejzajímavější závěrečná jazzová píseň zpívaná Berenikou Kohoutovou, dcerou paní scénáristky... Další díly už děkuji nechci... * ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, čím si získala Obérnímandová pozici v ČT. Trapnost střídá trapnost. To, že se tam zesměšňuje její dcera, mě nemrzí, ale že se nechali naverbovat Alena Mihulová, Pavla Tomicová, nebo Igor Bareš, to zamrzí. ()

ibeh

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně trapný :-) Takže končím. Škoda kvalitních hereček a herců. Tudíž nehodnotím neb na to nemám nervy ani čas. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Vlažný úvod působil jako prodlužovaný bakalářský příběh. Bez vtipu, často opravdu "trapý" tlachání, to vše v prázdnu, o šesti hercích. Byť herci jsou vybráni povedeně, hlavně Klára Melíšková je fajn, ale co je to platné, když není co hrát. Nutno ale říci, že pointa mě celkem potěšila. Jen se obávám pokračování, zda holky (či tvůrci) to rozjedou. ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že všechny ty hnusné čarodénice včetně Obermannové byly trapný už od narození, ne-li od přirození....Když točí debility soukromé TV stanice, tak je to strašné, ale asi to svoje publikum má a vyplatí se to, jinak to okamžitě ukončí a natočené nepodarky odvysílají v horším a pak nejhorším vysílacím čase. Ovšem když povinné koncesionářské poplatky utrácí veřejnoprávní televize za takovéto ultramegakokotiny, je to snad na žalobu! A to nemluvím o neaktuálních a navíc ulhaných zprávách! ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trapný padesátky jsou minimálně v tomto dílu opravdu TRAPNÉ. Teda lépe řečeno autoři, protože tahle patlanina není vtipná ani svou trapností. Ústřední ženské trio je naprosto nevěřitelné, Tomicová divná, Melíšková blbá, Mihulová skromně civilně nudná. Zaujme možná tak Kopta sprostou mluvou. Jinak nic, nic, nic. Totální sterilita vůči zábavě. To už jsem na ČT dlouho nezažil. Zatím totálně nepovedené. Hudba: Emil Viklický & hudebnibanka.cz ()

HonzaBez odpad!

všechny recenze uživatele

Jako jasně nejsem asi cílová skupina pro sledování tohoto sitkomu... Nejen proto, že "jsem to nudný co je doma." (manžel). No nebýt puštěné televize v obyváku u rodičů, asi bych si to opravdu nikdy nepustil. Protože už z ukázek jsem měl pocit, že je to trapný, je to trapný, je to trapný.. A ano ono to takové ve finále opravdu je. Smutno mi bylo, musím říct, z Aleny Mihulové. Zvláště když ji mám teď hodně spojenou s její úžasnou velkou dramatickou rolí v Domácí péči. Nebo i maličkou dramatickou rolí v Antropoidu. Co má taková herečka hrát v takovéto blbosti, kde není o čem hrát. ()

2mig1 

všechny recenze uživatele

V Praze vyjdu na ulici a náhodné neznámé se zeptám, zda tu neběžel můj manžel. Dobře, prý tu alespoň běhává. Ale proč ho následně hledám ve čtvrtém patře činžáku, na to už jsem nepřišel. Chci být slavná, chci, aby po mně lidé chtěli autogramy, chci mít vlastní pořad? Začnu hlásit počasí. Pseudokůlovost opožděné pseudoemařky, která si v závěru nesmyslně střihne retrosong s náhodně zjevivším se klavíristou, který našel piáno, jenž mu chtěla prodat kdysi slavná herečka, už snad ani neřešim. Já vim, že Obermannová spala s Havlem, nebo co, ale to ji opravňuje otravovat lid v televizi? Jedna hvězda za to, že jsem se zkrátka neudržel a uchechtl se u scény odhalení manžela/milence. A taky že mám rád ústřední trio hereček. ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Aj trápny humor môže byť zaujímavý, ale toto je úplne hrozné. Aj cieľová skupina tohto výtvoru sa pri pozeraní bude cítiť trápne. ()

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu mimořádně trapný seriál. Chyba není v hercích. Ti jsou výborní a dokázali to svou předchozí tvorbou. Tady se vaří z vody - šílený scénář, šílené dialogy, šílená zápletka, nulový humor. ČT vyplýtvala veškerý vtip do upoutávek. Nevím, co nutí Alenu Mihulovou běhat ulicemi s mobilem v ruce a na potkání se ptát, jestli tudy neběžel její manžel. Do maximální trapnosti je dovedena situace, kdy s tím mobilem běží po schodech do neznámého domu. Co dodat - vyhozené peníze, ztráta času, mohlo se natočit něco lepšího. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Z naprostýho odpadu to vytahuje obsazení a monology Mihulové, ale jinak hrůza děs - kam se to hrabe na Trpaslíka nebo dokonce i na Martu a Věru... Trapný, fakt, a pokud jde o záměr, tak to těžce nevyšlo. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Už ten název a obsazení mě varovalo a podle toho to dopadlo.Kdy už ČT přestane mé peníze vyhazovat z okna?Obermannová je feministická kráva, no hlavně že protlačila netalentovanou dcerunku.Nechápu Emila Viklického, to potřebuje prachy?Jazz nenese? ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo? Ubohost s absurdně čitelným, feministicky přímočaře trapným, nenápaditým humorem (''Uklízečka je v hajzlu - Co? - No, uklízečka uvízla na záchodě.'' nebo ''Jestli tady běžel manžel? To je to nudný doma?'') a ''protřelou'' zápletkou s jakousi trasou D, kdy žena, hledající svého muže, prostřednictvím mobilu a s buchtou v ruce, zabloudí k ženě s parukou, která snídá jahody a vyčichlý sekt a je úžasná a hodně š*ká, pak se omylem dostane do baru, kde se dá do uklidu, a pak ještě něco se záchodem a vykutáleným závěrečným odhalením. Po Rudym, Pečeným Kohákovi a vlastně i té Martě a Věře, další superpřešlap ČT, která občas skutečně šlápne do koňského lejna. Tady ale hluboko. 15% ()

Reklama

Reklama