Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anča (A. Mihulová) se kromě Bohouše (I .Bareš) a s ním spojených okovů perfektního manželství zbavila i svého perfektního sexuálního života, který se odehrával v přesně vymezených hodinách. Anča samozřejmě ví, že tento pátek v 19:15 nebude nic. Ale její tělo ne. Překypuje nevybouřenou energii a Anča řeší, co s tím. Mia (K. Melíšková) s Emou (P. Tomicová) v tom mají jasno. Jenže každá úplně jinak, a tak nezbývá, než aby si Anča našla vlastní cestu. A ano, bude se hledat Bůh sexu. A ano. Najde se. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl sledovaný spíše z povinnosti psát recenzi. Už jsem si zvykl, že mezi třemi padesátkami není nic vtipného, tentokrát ale aspoň trochu pobavil striptýz Kopty a na vozíčku přivezený Hybner (i když i jeho postava zapadá mezi trapné). Přesto jsem se poprvé v tomto seriálu zasmál (dokonce 2x!!!) a tak dávám poprvé 20%. PS: nápad s mladými černošskými narážeči je vele, veletrapný!!! Hurá! ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No abyste se, vy snobští intelektuálíčci z toho nepo....i ... . Je to komediální oddechovka, komu se to nelíbí, ať tv-bednu přepne nebo vypne.... .Dávám této relaxační oddechovce 4 hvězdy a 46 % . ()

kolodej1 odpad!

všechny recenze uživatele

vydrzel jsme tri dily, aniz bych se alespon jednou zasmal. Je to velice lacine, jak co se tyce pokusu o humor, tak investici do nataceni. Je zajimave, jak v nove otevrenem podniku lze spatrit vzdy pouze lidi, kteri se podileji na dialogu, jinak tam nikdo jiny neni. Cisi z toho naprosta bezradnost a obycejna lidska hloupost. Troufam si tvrdit, ze kdyby podobny serial vymysleli nahodni lidi z ulice, hur by to nedopadlo ()

yarca odpad!

všechny recenze uživatele

Shlédnuto poprvé, naposledy a víceméně ze zvědavosti. A dokoukáno ze zvědavosti, abych zjistila, jestli se mi to jen zdá. Ne, nezdá. JE to strašný. Již nikdy více! ()

Reklama

Reklama