Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anča (A. Mihulová) se kromě Bohouše (I .Bareš) a s ním spojených okovů perfektního manželství zbavila i svého perfektního sexuálního života, který se odehrával v přesně vymezených hodinách. Anča samozřejmě ví, že tento pátek v 19:15 nebude nic. Ale její tělo ne. Překypuje nevybouřenou energii a Anča řeší, co s tím. Mia (K. Melíšková) s Emou (P. Tomicová) v tom mají jasno. Jenže každá úplně jinak, a tak nezbývá, než aby si Anča našla vlastní cestu. A ano, bude se hledat Bůh sexu. A ano. Najde se. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

kolodej1 odpad!

všechny recenze uživatele

vydrzel jsme tri dily, aniz bych se alespon jednou zasmal. Je to velice lacine, jak co se tyce pokusu o humor, tak investici do nataceni. Je zajimave, jak v nove otevrenem podniku lze spatrit vzdy pouze lidi, kteri se podileji na dialogu, jinak tam nikdo jiny neni. Cisi z toho naprosta bezradnost a obycejna lidska hloupost. Troufam si tvrdit, ze kdyby podobny serial vymysleli nahodni lidi z ulice, hur by to nedopadlo ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl sledovaný spíše z povinnosti psát recenzi. Už jsem si zvykl, že mezi třemi padesátkami není nic vtipného, tentokrát ale aspoň trochu pobavil striptýz Kopty a na vozíčku přivezený Hybner (i když i jeho postava zapadá mezi trapné). Přesto jsem se poprvé v tomto seriálu zasmál (dokonce 2x!!!) a tak dávám poprvé 20%. PS: nápad s mladými černošskými narážeči je vele, veletrapný!!! Hurá! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama