Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za Ančou (A. Mihulová) přijde na zdvořilostní návštěvu již nějaký ten pátek dospělý syn Bobánek (V. Machuta) s batohem plným špinavého prádla a výčitek. Anču tíží svědomí a láska k synovi, ale zároveň se nechce vzdát své znovuobjevené svobody. Mia (K. Melíšková) zase dostala na starosti od své až příliš dokonalé bio dcery (V. Kubařová) malého vnoučka Baltazárka (B. Krob). A Ema (P. Tomicová) se přiznala ke svému strašlivému tajemství: jejího syna nikdo nikdy neuvidí, protože byl unesen na Sibiř. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět trošku lepší díl než odpadový průměr. Všechny tři dámy se nějakým způsobem musí vyrovnat se svými dětmi, ale Ema to se svým synem na Sibiři přeci jen přepískne. Další díl, který v maličkostech pobaví, ale většinu času stále, stále zcela nezábavné. A už se dokonce blížíme k fekálnímu humoru (naštěstí vzdáleně). ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl sice o maličko lepší než ty předešlé, ale i tak je mi smutno, že se výborní herci musí plácat v takové splácanině. Ti, kteří se naváželi do vcelku povedeného sitcomu Marta a Věra, by se mu měli opakovaně omlouvat a přepisovat hodnocení. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl - zatím asi nejlepší : 4 * a 65 % . Famózní byla V. Kubařová coby fanatická bio-matka. Je to (až mrazivě) přesná charakteristika všech novodobých fanatiků : 1)stoupenců eutanazie, 2)stoupenců potratů, 3)aktivistů homo-lobby,prosazující neoprávněná privilegia a výsady pro LGBT menšinu, 4)samozvaných "ochránců lidských práv" - pro cikány+islamistické džihádisty atd. Z jejich fanatismu jde mráz po zádech víc než ze severokorejských ultra-komunistů z KLDR .... . ()

Fever odpad!

všechny recenze uživatele

Totální přetvářka. Sitcom je o nadsázce, nadhledu, ale do těch se autorka scénáře příliš okatě stylizuje, nutí. Nemůžu se zbavit dojmu, že jde o dílo choré mysli, která se snaží ze všech sil předstírat, že chorá není, jen ztřeštěná. Ale ztřeštěná byla třeba Čtvrtá hvězda nebo Trpaslík, Trapný padesátky jsou prostě falešný. V každé replice je cítit urputná, křečovitá snaha vlísat se divákům, aby si hlavní postavy zamilovali - ale ono to nejde, protože i ty postavy jsou prostě nereálné. Nereálně spolu komunikují, žijí v nereálném prostředí, řeší nereálné problémy. Je to jak kdyby to napsala ve slohu celkem šikovná žačka sedmé třídy základní školy... Za mě jeden z nejhorších produktů veřejnoprávní televize. Může to být trapný jak chce, ale v okamžiku, kdy se při sledování cítí trapně divák, je to průser... ()

Reklama

Reklama