Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anča (A. Mihulová) opustila svůj perfektní domov, ale ne statut perfektní manželky. Pere, vaří, uklízí, zašívá – jen ne pro manžela, ale pro své nové přátele. Rozhodla se, že si najde práci a definitivně se zbaví závislosti na blahovůli kohokoliv jiného. Jenže to nebude tak jednoduché. Anče bylo padesát a praxi taky příliš nemá. Ema (P. Tomicová) naopak zakázku dostane – Standa (V. Kopta) ji přesvědčí, aby mu vyrobila před kavárnu poutač. Oproti tomu Mia (K. Melíšková) má ze své práce deprese, protože příliš dlouho prší, což ji jako rosničku znemožňuje před diváky. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V pátém díle si Anča hledá práci, přičemž skončí na ulici jako zametačka. I přesto je jí nakonec podaří získat jinou, novou práci - junior konzultanta. Tento díl potvrdil minimální vzestupnou tendenci seriálu, ale také ukázal, jak strašné herce (myšleno vizuálně) u nás můžete najít. PS: Jediný, kdo dokáže pobavit, je Kopta, i když je vulgární slovník je občas trapný. ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se to děje? Tenhle díl byl fajn. Mělo to hlavu a patu, sem tam zazněl vydařený fórek. Tvůrci mohou poděkovat výkonům J.Žáčka, A.Mihulové a Petra Kozy alias sympatického „Pana Trpajzlíka“. Že by se to přece jen odlepilo ode dna? ()

Reklama

Reklama