Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Mia (Klára Melíšková), Anča (Alena Mihulová) a Ema (Pavla Tomicová) právě překročily hranici, za kterou už mnohé nevidí nic než smrt. Je jim totiž padesát. Zdá se, že tyto tři se už mohou v životě snažit jen o jediné: nebýt trapné. Rozhodnou se však pojmout to přesně naopak – být trapné na plné pecky a dělat klidně všechno, co se zdá být v jejich věku nevhodné. K tomu je ovšem potřeba zbavit se manželů, milenců, dětí a především veškerých zábran. Sestěhují se proto spolu do Miina bytu a začnou „znovu žít". (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Klasická ztráta času. Nezajímavý, slabý a celkově papírem šustící sitcom ve stylu ČT podle Obermannové, která nikdy pro televizi nic dobrého nenapsala. Když k tomu přičtu naprosto šílené výkony takových pitvořících se "dam" jako je Melíšková nebo Tomicová, přepínám. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

No trapnost je základ každého sitcomu. Zde alespoň zdárně šílená Tomicová. Pointování situací nic moc. Prostředí jazzové kavárničky je pro mě příjemnější, než obvyklé vysedávání postav v hospodě. Viděl jsem jen jeden díl. ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Nez tohle, radeji se podivam na Ordinaci. Nechapu, kdo tohle v Ceske televizi odklepnul...? Jak mi je Meliskova sympaticka, tak tady byla nesnesitelna a u Mihulove nechapu, co ji vedlo k tomu, aby vzala tuto roli. Ztelesneni trapnosti. Obermannova ma v hlave totalne nasrano, tak se vlastne neni cemu divit... ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě v každém odpadovém filmu člověk najde něco, co ho pobaví. Tenhleten seriál je výjimečný v tom, že tam člověk nenajde k zasmání ale vůbec nic. A přitom k naprosté dokonalosti by stačila jen drobnost... kdyby se totiž druhý díl přehodil s prvním, a ty pokusy o sebevraždu těch tří "holek" by se daly hned na začátek tohohle prvního dílu a navíc by ty postavy autorka udělala trochu manuálně zručnější, že jako pořádně uvázat lano a dát si smyčku na krk by pro ně nepředstavovalo takový problém. Pavla Tomicová je také zvláštní talent, přímo renesančních rozměrů, dokázala v sobě skloubit tolik různorodých věcí - velmi špatnou herečku, velmi nechutnou tlustou ženskou a velmi děsivý scénář. Také Kohoutová prokázala, že jablko doopravdy nepadá daleko od stromu, neb její zpěv je naprosto stejné úrovně jako maminčiny scénáristické schopnosti. K dovršení toho všeho bych řekl, že jí texty písní také píše maminka. Může se to zdát paradoxní, ale vždy, když se v seriálu schylovalo k jejímu zpěvu, cítil jsem ambivalentní pocity. Za prvé velký stres, že nastávají dvě tři minuty nemilosrdného mučení, na druhou stranu úlevu, že po těch dvou minutách už člověk bude mít klid. Neb její písnička každou epizodu uzavírala. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se prokousat aspoň třema epizodama, ale chtělo to fakt velký odhodlání. Tohle bylo opravdu trapné. Dávám aspoň jednu * za obsazení. ()

adelina8 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem kromě dvou dílů všechno a zodpovědně musím říct, že nikdy víc. Tohle se fakt nepovedlo. Růžovka a podobný seriály jsou dementní, ale na nic víc si nehrajou. Tady se tvůrci pokoušeli o jakési "umění", ale výsledek dopadl opravdu zle. ()

krabatt76 odpad!

všechny recenze uživatele

Přínos Ireny Obermannové světové kultuře : Vyspala se s průměrným dramatikem, což zpeněžila v knižním "bestselleru" a napsala tento trapný seriál. Víc mě nanapadá... ()

anitae 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsem viděla již před pár měsíci, po prvním mi to přišlo jako úplná beznaděj, druhý tomu reputaci trochu napravil. Lidi mě serou, ale broučky mám rád! K vaření večeře by to šlo, ale bez Klotyldy - Kohoutové a Jazzmana Viklického. ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který to schytal ze všech stran. Podle mě nebyl zdaleka tak nepovedený a chvílemi i dobře pobavil. Jasně, je to jen oddychovka bez přehnaných ambicí, ale i tak se mi zdálo, že je napsaná, natočená a hlavně zahraná na úrovni. Ta práce, kterou do toho všichni zúčastnění vložili, je za tím rozhodně vidět. Nejvíc se mi líbil díl s Alenou Vránovou a po herecké stránce mě nejvíc oslovili A.Mihulová a M.Holý. ()

Hrabovo 

všechny recenze uživatele

Nosný nápad, špatný scénář, neúnosná stopáž , která neunesla chybějící nápady, režie si s tím vším moc nedokázala poradit. ()

MrakyMraky 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, avšak s příliš mnoho klišé, s nereálnými situacemi a s občasným přehráváním. Dva body také za hudbu, zpěv a zvláštní komorní formát jako mají malé divadelní scény. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Kdyz je clovek nemocny a musi lezet, tak je to dobra oddechovka. Moc se mi libi to prostredi. Ale jinak je to blbina. ()

Ildiko 

všechny recenze uživatele

Trapné to trochu je, ale to i zdejší hodnocení tohohle seriálu ;-) Nejtrapnější je tam dcera scénáristky, tu mohli klidně vynechat, ale ústřední trio je fajn.  Na druhou stranu, pokud nejste žena po 40, asi vám to přijde trapné celé. ()

Reklama

Reklama