Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Mia (Klára Melíšková), Anča (Alena Mihulová) a Ema (Pavla Tomicová) právě překročily hranici, za kterou už mnohé nevidí nic než smrt. Je jim totiž padesát. Zdá se, že tyto tři se už mohou v životě snažit jen o jediné: nebýt trapné. Rozhodnou se však pojmout to přesně naopak – být trapné na plné pecky a dělat klidně všechno, co se zdá být v jejich věku nevhodné. K tomu je ovšem potřeba zbavit se manželů, milenců, dětí a především veškerých zábran. Sestěhují se proto spolu do Miina bytu a začnou „znovu žít". (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele otík k tomuto seriálu (5)

Buchta pro Bohouše (2017) (E01) odpad!

Trapný padesátky jsou minimálně v tomto dílu opravdu TRAPNÉ. Teda lépe řečeno autoři, protože tahle patlanina není vtipná ani svou trapností. Ústřední ženské trio je naprosto nevěřitelné, Tomicová divná, Melíšková blbá, Mihulová skromně civilně nudná. Zaujme možná tak Kopta sprostou mluvou. Jinak nic, nic, nic. Totální sterilita vůči zábavě. To už jsem na ČT dlouho nezažil. Zatím totálně nepovedené. Hudba: Emil Viklický & hudebnibanka.cz ()

Zrození (2017) (E02) odpad!

Trapný odpad nám nevesele pokračuje. Vtipné není vůbec nic, bohužel ani trošku úsměvné není absolutně nic. Hlavní hrdinky jsou ještě trapnější než minule, vedlejší postavy Kopty a Bareše jsou jen do počtu a po vychlastaném alkoholu se jen válejí po stole a čekají, až je odstřihnou od elektřiny. Ubohost, kterou sleduji jen pro to, zda se ještě vůbec dá být trapnější. ()

Bůh sexu (2017) (E03) 

Třetí díl sledovaný spíše z povinnosti psát recenzi. Už jsem si zvykl, že mezi třemi padesátkami není nic vtipného, tentokrát ale aspoň trochu pobavil striptýz Kopty a na vozíčku přivezený Hybner (i když i jeho postava zapadá mezi trapné). Přesto jsem se poprvé v tomto seriálu zasmál (dokonce 2x!!!) a tak dávám poprvé 20%. PS: nápad s mladými černošskými narážeči je vele, veletrapný!!! Hurá! ()

Šňůry pupeční (2017) (E04) 

Opět trošku lepší díl než odpadový průměr. Všechny tři dámy se nějakým způsobem musí vyrovnat se svými dětmi, ale Ema to se svým synem na Sibiři přeci jen přepískne. Další díl, který v maličkostech pobaví, ale většinu času stále, stále zcela nezábavné. A už se dokonce blížíme k fekálnímu humoru (naštěstí vzdáleně). ()

Mladá, krásná, nadějná (2017) (E05) 

V pátém díle si Anča hledá práci, přičemž skončí na ulici jako zametačka. I přesto je jí nakonec podaří získat jinou, novou práci - junior konzultanta. Tento díl potvrdil minimální vzestupnou tendenci seriálu, ale také ukázal, jak strašné herce (myšleno vizuálně) u nás můžete najít. PS: Jediný, kdo dokáže pobavit, je Kopta, i když je vulgární slovník je občas trapný. ()

Reklama

Reklama