Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film Monstrum sleduje osudy sochaře Otakara Švece, jeho ženy Vlasty (Zuzana Stivínová) a jeho žáka (Martin Kraus). Sochař Otakar Švec není ve filmu vyobrazen jako komunista, ale jako člověk, který se snažil normálně žít, zachovat si důstojnost, profesionalitu, lásku své ženy a důvěru kolegů. Šílená doba ale nakonec přivedla život umělce, který naprosto nečekaně vyhrál soutěž na Stalinův pomník, k tragickému konci. (Česká televize)

(více)

Diskuze

offlineman

offlineman (hodnocení, recenze)

Hoši, hoňte nad nějakou kočenou, ne nad antisexuální Miladou! 50 mi fakr není a dlouho ještě nebude.

Adam Bernau

Adam Bernau (hodnocení, recenze)

offlineman

Bojím se tipovat, kolik ti je asi let. Připadá mi to nějak kolem padesáti a ta představa tebe za klávesnicí je v tom případě skličující a děsivá.

na příspěvěk reagoval prkalil

Machine

Machine (hodnocení, recenze)

honajz

 

V novodobé totalitě už opět dávno jsme, vždyť celá diktatura EU vychází z Marxisticko-Leninovských teorií o míšení národů, kultur a etnik a kdo cekne ten bude označen za extrémistu a bude zlikvidován, přesně to se dnes děje a nikomu to nevadí.

Hold, jak se říká kdo nezná minulost ten je nucen ji opakovat, tak se připravme.

A to že EU založil bývalý nacista snad nemusím zdůrazňovat.

Uživatel Machine smazal svůj příspěvek.

Machine

Machine (hodnocení, recenze)

To se diletantům na ČT opět povedlo veledílo které skončí bez povšimnutí v propadlišti dějin, dialogy slabomyslné viz. Krausovo nesmyslné žvatlání vulgarit , herci až na Rodena nudní, mdlí bez energie, hudba mdlá, nejzajímavěším na tom byly snad jen ty dobové záběry, Etzler vypadal v té rádiovce jak nějaký retardovaný vesnický jouda, a co ta Solaříková ? To je ČR na tom opravdu tak špatně že musí obsazovat takové antitalenty.

Ještě že ten komunismus byl, jinak by ČT neměla o čem točit, současná doba je asi velmi nezajímavá když se tvůrci čím dál častěji vrací do bolševismu, no jak se říká kdyby ten komunismus nebyl museli by si ho vymyslet.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

rushid

Božínku, když to šlo v Polsku nebo Rusku zakázat komunisty, proč by to tehdy nešlo u nás? Ale to by musela být v těch raných 90. letech u nás politická vůle, že? A kdo že to mluvil o tlusté čáře a že se komunisti zakazovat nebudou? Pane, vy tu pěkně plácáte. Mne vždy vadí ty nářky, jak zde máme pořád komunisty, a nikdo si nedokáže položit otázku, proč je tady pořád máme, když jinde s nimi zametli.

na příspěvěk reagoval Machine, Machine

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Adam Bernau

A to navíc 27 let po sametu. :-) Navíc divit se, že jsou komunisté v parlamentu, může jen to, kdo nezná dějiny a netuší, že jistý prezident místo aby tuto stranu a hnutí zakázal, nechal je dál působit a udělal "tlustou čáru".

na příspěvěk reagoval rushid

Adam Bernau

Adam Bernau (hodnocení, recenze)

Vděčný to divák, jemuž běhá mráz po zádech pokaždé, když se mu řekne, že komunisti jsou svině.

na příspěvěk reagoval honajz

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

Vynikající film. Dusná atmosféra, skvělé kulisy i herecké výkony.Další názorný příklad, jaký jsou komunisti zrůdy a to je máme v roce 2017 ještě ve vládě a v parlamentu.

offlineman

offlineman (hodnocení, recenze)

Násilně naroubovaná scéna s Božou Modrým naprosto zbytečná! A samozřejmě zmínka o havloslavené Miladě nemohla chybět. Jinak by se asi penize na tento projekt nenašly!

na příspěvěk reagoval Stejšn

prkalil

prkalil (hodnocení, recenze)

To jsou teda lumpové - já chtěla hodnotit honem, než to zapomenu... 

na příspěvěk reagoval rushid

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Snad si aspoň současná generace třeba připomene, kdo to byl Zdeněk Nejedlý a další "osobnosti" té doby.

DaNvYto

DaNvYto (hodnocení, recenze)

Mohli by ji tam nechat. Aby místo fronty na maso připomínala frontu na práci ;)

Uživatel DaNvYto smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama