Reklama

Reklama

Dárek

  • Česko Křivdy z minulosti (více)
Trailer 1

VOD (1)

Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) jsou mladý manželský pár, jehož život se odehrává přesně podle představ a plánů. A to až do dne, kdy náhodně potkají Gorda (Joel Edgerton), Simonova dávného známého ze střední školy. Od té chvíle se jejich budoucnost začíná pomalu ale jistě rozjíždět po děsivém a šíleném tobogánu. Po několika dalších náhodných setkáních a nečekaných návštěvách Simon a Robin začínají být z Gordova chování a slov znepokojení. A navíc se začnou objevovat záhadné dary, díky nimž se odkrývají podivná tajemství z minulosti. A Robyn se tak nejen dozvídá znepokojující pravdu o tom, co se odehrálo před dvaceti lety mezi Simonem a Gordem, ale především stojí před nečekanými otázkami. Jak dobře opravdu známe nám nejbližší lidi? Je dávná minulost navždy už jen minulostí? (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (486)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $43,787,265Tržby Celosvetovo $58,978,653Tržby za predaj Blu-ray v USA $636,891Tržby za predaj DVD v USA $838,739║ veru prekvapenie, ide o taký svetlý zjav v danom žánre, Joel Edgerton na režisérskej stoličke dáva všetkým thrillerom/hororom z posledného obdobia na frak a to si nemusí ani nijak zvlášť tlačiť na pílu, zakladať si moc na lakačkách, či na drastickosti(o ktorej sa tu skôr viac povie než vykoná), herci výborne zahrajú dokonca aj kľudne pôsobiaci Jason Bateman tu zapadne do danej mozaiky tvoriacich sa vzájomných prepojení, vzťahov, veľmi hravý thriller ktorý si zahrá z pocitami a predstavivosťou diváka, poctivá filmárčina /videl v kine: 80%/ ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Rádoby psycho výser ve kterým se nic nestane, jen (spoiler) se zabijou rybičky.. Edgertonovi jsem toho psychouše nežral a celý je to jako film Cable guy akorát že nudnější a s nejvíc trapnejma jumpscarema ala pes ve vokně!! Houslový doprovod mi lezl na nervy stejně jako přetažená stopáž, kterou musí prostě mít každej blbej film! Závěr alá nic se nedozvim akorát sem se zase nasral. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem čekal na něco drsnýho, což nepřišlo, místo toho šlo o střídmý, lehce znepokojivý, šmírácký thriller mezi trojúhleníkem nudná hodná ošklivka (aaaaaaaaaah), manžel namyšlenej sráč (Bateman překvapivě přesvědčivý) a kamarádský podivín (kde Edgerton rozhodně zaujme). A fajn, ale u mě takhle - mít lepší ponětí, do čeho jdu, tak na to nedívám, nic mi to nedalo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Drobné spoilery. "Si tyran. Bol si ním vždy a si ním aj teraz." Mrazivý stalkerovský triler. Nie je to žiadny krvák, zato nervák poriadny a to vrátane adekvátnej koncovky, ktorá perfektne ladí s predchádzajúcim psycho-dejom (ale v dnešnej dobe predsa sú testy bežnou záležitosťou, nie? Alebo mi niečo ušlo?). Pochváliť musím silné výkony ústredného tria a množstvo poriadne nepríjemných a napínavých scén. Veľmi kladne hodnotím aj to, že je dosť ťažké postaviť sa v tomto strašnom konflikte na niekoho stranu - Simon si mnohé z toho vzhľadom na svoju minulosť a to, čo spravil, bez debaty zaslúžil. Otázne je však, či Gordo nezachádza až príliš ďaleko. Na strane druhej sa dá povedať, že Simon mu v minulosti skutočne urobil veci, ktoré Gordonovi zničili celý život. Akurát Robyn je v tom nevinne. A pes. Ale to psi skoro vždy. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Psychotrillery mám ráda, a když se to umí, je to veliká radost. Joel se mi zalíbil už minule v Black Mass jako dokonalý slizoun, kdežto tady byl nejen na opačné straně spektra, ale i kamery a scénáře. Závěr mě nemile dostal a jen doufám, že bylo účelem vyvolat ve viníkovi z minulosti intenzivní pocity ponížení podobné oběti. Každopádně herecky velmi dobře zvládnuté, včetně výběru skvělého castingu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

  • Manželé nemohou přijít na to, jak Gordo (Joel Edgerton) znal jejich adresu. Gordo to v první scéně skutečně slyší u prodavače, který domlouvá doručení. (veronikajel)

Reklama

Reklama