Reklama

Reklama

Díky za čokoládu

  • Česko Sladká smrt (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lausanne, Švýcarsko. Slavný pianista Andre Polonski se znovu žení. Klidná, ale nevyzpytatelná Mika, zdědila po svém otci továrnu na čokoládu. Dělá jí podezřele velkou radost, když tento sladký nápoj každý ráno připravuje pro manžela i jeho syna Guillauma, o kterém se šušká, že byl v porodnici zaměněn s jiným dítětem. Jednoho dne ale jejich práh překročí mladá talentovaná pianistka Jeanne... (Levné knihy)

(více)

Diskuze

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

Asi polovica komentátorov sa sťažuje na dabing. A pozerám, že teraz to budú dávať zase. Tak keď je ten dabing taký hrozný, nepozerajte to v telke! Stačí navštíviť tú najznámejšiu úložnú stránku, kde je film v pôvodnom znení a aj titulky.

Blofeld

Blofeld (hodnocení, recenze)

Tak jsem ze zvědavosti přepnul na DVD na dabingovou stopu... To je úplně jiný film!

Pohrobek

Pohrobek (hodnocení, recenze)

Dle mého názoru je zatím - kromě absolutní neprofesionality - neznalost Chabrolova stylu a díla. (Sladká smrt se opravdu rozjíždí poměrně pomalu.) A samozřejmě to, co s ozvučením provedla prasata z České televize + hrozný dabing - Rodolphe Pauly byl nadabován jak nějaký pitomý teenager z amerického seriálu. Díky tomu si někdo může po pěti minutách myslet, že půjde o něco jako německou televizní kriminálku.

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

Desoň Jaxx stihl ohodnotit tenhle film jako >odpad< pět minut po začátku. Prý budoucí poblicista. Jo, fakt odpad.

Reklama

Reklama