Reklama

Reklama

Agent 69 Jensen i Skyttens tegn

  • Dánsko I skyttens tegn (více)

Obsahy(1)

Příběh je veden ve stylu špionážní komedie. Odcizený mikrofilm s plány raketových základen v Albánii se stane předmět zájmu špionážních centrál Číny, SSSR, Dánska a dalších. Mikrofilm je ukrytý v malé dózičce s make-upem a pro zmatení případných lupičů jsou vyrobeny čtyři identické dózy. Ty se dostanou prostřednictvím cestujících letu do Kodaně do různých prostředí (módní salón, nemocnice, letiště) hlavního města Dánska, z čehož plynou další humorné a hlavně lechtivé situace. (curil)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Poslední díl série erotických "Znamení" a musím uznat, že už to není tak nápadité, že už mě to nebavilo tolik, jako předchozí filmy. Nebudu dávat filmu výrazně níž, ale přece jen je asi dobře, že se v nejlepším přestalo a série dál nepokračovala. Erotika je zde ale pořád povedená. Tohle retro se mi líbí. ()

Kolyas 

všechny recenze uživatele

Tohle už je, v rámci série o agentu Jensenovi, čirá zoufalost. Nevtipné tajtrlíkování téměř všech postav, děj ujetý už opravdu moc a můj oblíbený Poul Bundgaard tam byl spíš jen do počtu. Porno scénky, něteré evidentně točené s dubléry "herců", tentokrát už více překážely, než že by děj osvěžovaly jako ve starších filmech "In The Sign Of...". Ještě štěstí, že tímto kouskem minisérie skončila, bůhví, s čím by tvůrci přišli příště... ()

Reklama

Reklama