Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sylvie je šlapka. Jednoho dne se dostane do problémů se dvěma gangstery. Její dcera Laurence vše sleduje a jednoho z útočníků zabije. To je moment, kdy se Sylvie a Laurence vydávají na dalekou cestu do místa, kde Sylvie potkala otce Laurence, svou jedinou lásku. Na cestě potkají Joshuu, zrálého a velmi uvědomělého muže, který také někam před něčím prchá. Podaří se jim jejich plán dotáhnout dokonce, nebo se díky Joshuovi dostanou na jiná životní rozcestí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Slabá road movie o třech postavách, z nichž ani jedna nemá dostatečné psychologické zázemí pro to, aby vyloženě zapůsobila. Mhody se díky neprokreslenosti charakterů (a jejich minulosti) zdá jednání značně iracionální. Děj toho navíc, krom přímočaré dějové linie, nenabízí a totéž lze říci o režii... ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to dost povedené romanticko nostalgické drama, při němž mě rušil jen poněkud ztřeštěný střih. Chápu úmysl tvůrců, ale zdá se mi, že kapánek přestřelili a forma obtěžuje obsah. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Isabelle Huppert mě velmi lákala, ale příběh je moc fádní, nevezme pořádně diváka za šos a jen tak klidně dojede do svého cíle. ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Film, který je pomalý, protože věci, o kterých vypráví se nedají uspěchat. Užívejte si zmatených pohledů a gest Isabelle Huppert, která se snaží najít cestu do vlastní minulosti a snad i ke své dceři. Mám ráda pomalé filmy a ráda si prohlížím detaily, na které zbývá čas. Ale asi toho musí filmu být víc než ztracený dětský smích, lítost nad vlastním životem a znovu se rodící láská ke květinám a dětem. ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Takzvaně poetickej film. Jako u skoro všech francouzskejch filmů mám problém s logikou jednání postav. To je samý "nic nic nic" a najednou je z toho vztah. Absolutně nic nenasvědčuje tomu, že by se mezi nima něco dělo a najednou bum. Tenhle film pro mě zachraňuje Isabelle Huppert, protože vypadá mnohem líp než zamlada. Třikrát sláva plastickým chirurgům! ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Udivilo mne hodne vysoke hodnoceni teto prumerene road movie, ktera se snazi zachytit krasy prirody a kvetin ve dlouhych zaberech. Asi zamer trochu odpoutat divakovo nesoustredeni na cely zbytek filmu, ktery zda se je i nudny. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh o ztracených duších které k sobě najdou cestu která je strmá a bolestivá.Příběh navenek vypadá jako plytký ale chce to víc chápat postavy..Příběh je naprosto obyčejný ale jsou v něm moudra. ()

hiczech 

všechny recenze uživatele

Vždycky mne zaujmou filmy s tak rozdílným hodnocením... Díla neprošpikovaná násilím a bez potoků krve. Komorní příběh s dramatickým startem, slušným hereckým výkonem hlavní představitelky ale i zbylých dvou protagonistů. Film se špetkou nedokončených vět, nevyřčených otázek... a na závěr konec s příslibem naděje... A kladu si otázku proč jsem se k tomuto kousku ještě několikrát vrátil... A protože to jen mlhavě tuším, tak právě proto dávám to co jsem dal. ()

Šňůra 

všechny recenze uživatele

Zajímavá road movie, komorní a psychologicky citlivá. Sylvia, ve skvělém podání Isabelle Huppert, hledá svou vlastní minulost i cestu ke své dceři. Mnoho je ve filmu nevyřčeno, jen tak v náznaku, ale přesto je v závěru jakási naděje, že nakonec vše může dobře dopadnout. ()

Reklama

Reklama