Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malého mesta prichádza na radosť miestnych detí nový zmrzlinár, podivínsky Gregory Tudor (Clint Howard). Gregoryho životným poslaním je urobiť deti šťastné a pripraviť im čo najlepšiu zmrzlinu, na výrobu ktorej používa vskutku "špeciálne" vlastné receptúry a ingrediencie. (Karamanlis)

Recenze (14)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Sympatická vyvražďovačka z 90. rokov, stojaca na herectve Clinta Howarda, ktorého šialený prejav ťahá celý film. Howard je ksichtík na pohľadanie, vďaka nemu tvorcovi ušetrili peniaze na maskách, keďže on sám o sebe je prototypom vzhľadu duševne chorého človeka. Je fajn, že potom, čo sa zaskvel vo výbornom Evilspeaku bol jeho nesporný potenciál po mnohých rokoch opäť zužitkovaný v hororovom žánri, pre ktorý má prirodzené danosti. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

"A kdo teďko bude vozit zmrzlinu?" Clint Howard jako Ice Cream Man od pohledu sympaťák, který svoje zaměstnání bere vážně, ale díky bohu film se nebere vážně, takže je to funny a samosebou mu fandíš, aby byl zmrzlinářem roku :) Jeho divadélko s maňáskama z hlav bylo dokonalé a závěr dost nečekaný :D Zmrzlinu si nějaký čas nedám, děkuji :) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jedna zmrzlina s očíčkem!" Zmrzlinář je výrazově i příběhově osmdesátkový film. Trochu pobaví (mluvící hlavy, speciální zmrzka v obřím kornoutu či vnitřek dodávky plný lidských ostatků, švábů, myší, krve a zmrzliny), leč nevyděsí vůbec. Přesto má místy jisté bizarní kouzlo a návdavkem řadu známých herců. Vše samozřejmě táhne C.Howard - jeho držku jsem si poprvé naplno uvědomil v Klíšťatech, pak už jsem ji nezapomněl. Škoda, že gore nezajiskřilo v plné rubínové kráse, když už mrtvol bylo celkem dost. Oddechovka na jedno podívání, během které - navzdory všemu přidanému hnusu - dostanete chuť na zmrzlinu. Konec očekávaný, snad jen mixer jsem si netipnul... Krysař, ten nemá děti rád! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

ICM je teda parádní záležitost. Já jsem čekal kdy Clint Howard dostane konečně hlavní roli v slasheru, a dostal. Howard je dostatečně nechutný aby jste ho hned od začátku nesnášely a jeho láska ke zmrzlině byla parádní. Film má vydařené gore(oko ve zmrzlině:-)) a je to prostě béčko které je neskonale zábavné. A navíc objeví se tu i Naughton což je velkem sympaťák, za mě palec nahoru. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Clint Howard sice nepředvedl takovej výkon jako v "Evilspeak" , ale i tak jde o roli která mu neskutečně sedla jako by mu byla psaná přímo na míru. I přes veškerou Howard(ovu) snahu, nedokáže ani jeho hereckej výkon zachránit mizerně napsanej scénář. Ve filmu se najde ještě pár vydařených scén ale to je asi tak vše. Tahle story o pošahaným zmrzlináři mě moc nebavila. Chybělo tam víc krve nebo aspoň přitlačit na pilu co se týče komediální stránky. Tenhle humor šel totiž mimo mě. ()

Zajímavosti (1)

  • V čase 1:01:59 se na zdi objeví nápis: „1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 All good children go to Heaven.“ Je to reference na píseň od The Beatles s názvem „You Never Give Me Your Money“ z alba „Abbey Road“. (YumiOkami)

Reklama

Reklama