Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká bláznivá komedie o studentech, kteří se rozhodnou ztratit panictví nebo získat více sexuálních zkušeností za hranicemi USA v mexickém Tijuanu. Jejich cesta "za poznáním" je přivádí do různých komických, ale i nebezpečných situací. Po 24 hodinách se vrací domů "poučeni" a z chlapců se stávají opravdoví muži. (Golden Crown)

Recenze (31)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatný film jak by se někomu mohlo zdát,ale samozřejmě nečekejte zázraky a něco extra zapamovatelného,ale u dnes stejně známých hvězd jako je Tom Cruise jsem viděl i horší filmy z jejich začínajících kariér.Hlavní bylo,že pro mě film nebyl nějak trapný a i sem tam jsem se zasmál.Takže celkově za mě 50% a tři hvězdy. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Losin' It je zábavná osmdesátková oddechovka, která je tady v tuzemsku neuvěřitelně opomíjená nebo ji vzhledem k roku vydání málo lidí zná, ale já musím říct, že jeden z prvních filmů Curtise Hansona s ještě absolutně neznalým Tomem Cruisem se náramně povedl. Hlavní postavy jsou dobře vybrány, každá má něco do sebe a ty vedlejší zase dostávají po celou dobu filmu dostatek prostoru, takže je to všechno krásně vyvážené a opravdu to celý film nenudí. Část "v baru" absolutně dokonalá ! A na konec taky ty hlášky. No mělo to všechno, co jsem od toho očekával. Lepší 3* ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Velké bílé slipky, Tom Cruise a mladíci, kteří se snaží rozesmát diváka a v Mexiku přijít o panictví. Nerozesmáli a u kritiky se setkali s chladnou odezvou. Dnes stále velký filmový tahák Cruise tehdy šlápl vedle a chytil se módní vlny filmů o dospívajících a pro dospívající. Mizerný scénář nezvládl na place „vyšperkovat“ ani Curtis Hanson (režisér L. A. – Přísně tajné nebo Divoké řeky), navíc přidal několik vyloženě nesmyslných scén. Dramaturgie selhává, herci prakticky nemají co hrát, v českém znění hned několik z nich dabuje dvojice Trávníček – Soukup. Snímek producentům nicméně ukázal, jak pracovitý a pokorný Cruise byl/je. Rád oprašuju staré kousky, ale to si raději pustím třeba jeho limonádový Koktejl nebo nestárnoucí Top Gun. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnohých ´´panických´´ komédií, ktoré sa rojili na začiatku 80. rokov. Sú takmer totožné, zmena je len v hereckom obsadení a vlastne to dá brať podobne, ako keď slávne PRCIČKY priliali do ohňa teen komédie hektolitry oleja a spravili renesanciu žánru. Niečo podobné tu bolo o viac ako dekádu skôr s PORKY´S. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Žádná velká sranda to teda není. Přiblblí mladí kluci a kromě mexikánců tu přihrávají i budoucí kvalitní herci. Nebýt scén z vězení, kdy září postava mísního bijce s hlasem Arnolda (v českém dabingu), nestál by tenhle film za shlédnutí. Zábavné teda bylo ještě to, že polovinu mužských postav dabuje Trávníček. A docela si to užívá, takže doporučuji jedině v českém znění. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama