Reklama

Reklama

Rozhřešení

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Kiia (Laura Birn) je v kritickom týždni tehotenstva a zatiaľ čo privádza na svet zdravého malého chlapčeka, jej manžel Lauri (Eero Aho) sedí v nemocničnej hale, čaká na správu od doktora a spytuje si svedomie. Vo vypätej situácii a s časom opreteky musel urýchlene konať a učiniť vážne rozhodnutie. V tej istej hale, len pár stolíc od neho, sedí Haana (Mari Rantasila), ktorej manžela zrazilo auto. Teraz leží v kritickom stave a bojuje o život, zatiaľ čo vodič z miesta nehody utiekol. Neskôr sa obe ženy spriatelia a Kiia sa pomaličky dozvedá skutočnú pravdu o nehode... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

venedikt 

všechny recenze uživatele

Napínavé od začátku do konce. Kruté jako sám život. Syrové, přesto plné hudby. Dvě ženy jako jing a jang. Jsou to přítelkyně, nebo mají jít proti sobě. Co dokáže bolest a ublížení, jakou válku rozpoutá neřešení těžké situace. A proč lži všemu jen přitíží. Film o tom jak pracuje karma, co je to karmická odplata. Jedinečné. Nic víc mě za poslední dobu tak nedojmulo. A ten závěr.. Je třeba o něm přemýšlet. Najdete odpovědi proč vše nakonec vlastně dobře dopadlo. Ne podle happy endu.. Ale karma si zkrátka vzala svůj díl přetnula kruh lží a odkrojila si svůj díl odplaty. A dala každé straně okusit pravdu. Tak aby obě strany pochopily, jak se která cítí. Tvůrce a tvůrkyně tohoto příběhu jsou velcí géniové. Tento film má duchovní směr. Všem velmi doporučuji film někdy shlédnout. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Mám ráda podobná dramata, ale k této závěrečné klapce bych výhrady měla. Laura hrála výborně, atmosféra výborná, pomalejší tempo vůbec nebylo na obtíž, spíš naopak jsem se mohla lépe vcítit do postav obou žen, potažmo i kněze. Dle mého názoru ale mají Finové ještě lepší kousky v kapsičce. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama