Reklama

Reklama

Voják 4: Pohyblivý terč

  • USA The Marine 4: Moving Target (více)

Wrestlingová hvězda Mike "Miz" Mizanin se vrací jako americký hrdina Jake Carter v tomto novém, akcí nabitém vojenském dobrodružství! Carter, který teď pracuje pro soukromou společnost, je pověřen úkolem chránit krásnou informátorku (Summer Rae) před bandou těžce ozbrojených žoldáků. Ti byli vysláni zkorumpovaným armádním dodavatelem, aby ženu zabili, stejně jako každého, kdo se jim připlete do cesty. (HBO Europe)

(více)

Recenze (39)

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Nezničiteľný hrdina a viac mŕtvol ako živých aj s celým komparzom. Ale inak celkom slušný akčňák, nenudil som sa. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Opätovne je film varovaním, no nedávam pozor a zlákam sa vnadami. Pokušenie však obieha neustále, zožiera myseľ. Pud sebazáchovy nefunguje tak ako u The Miza. Ten opäť ide svoje, pozične ide do scén a akcie. Tak ako je zvykom tamtí nevedia, on vie. Trafiť. Drsné hlášky a motivácie. Trikov a petárd. Toporný film s dávkami humoru, satiry v oblasti deja, hercov a formy. Jedno šťastie, že to nemá veľa trikov a je to tak trochu pekne krvavé. (videné 02.06.2018) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco priamočiary akčný film,ktorý je na akcie oveľa bohatší ako kdejaké Tesco, Kaufland či Lidl dokopy. Od začiatku do konca sa niečo deje, ide sa z akcie do akcie, strieľa sa, kope sa, lámu sa väzy. Inšpirácia inými filmami je viac ako očividná, čistenie na policajnej stanici ako z Terminátora, pastičky v lese ako z prvého Ramba. K tomu trošku napätia, pretože veriť sa nedá nikomu. Samozrejme nemôžem nesúhlasiť s užívateľom Wacoslav1 čo sa týka charizmy ústrednej dvojice a logickosti deja. Ale ruku na srdce, prvý deň v novej práci by nikto z vás nechcel prežiť podobne ako Jake Carter. Ale našťastie, americkí mariňáci sú o triedu lepší ako americkí zločinci a minimálne o 2 ako nejaký juhoafrický žoldnier, aj keď aj ten je poriadný vták. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka :D akurát vražditeľ je klaďas, a obete po ňon idú ako kuratá po zrne. Stereotyp za stereotypom, nekonečné zásobníky(hlavne v druhej časti v lese), ale čo musím podotknúť je pekný súboj s nožmí v závere filmu. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Kaufman je režisér ktorý celkom dobre pracuje s nižsím rozpočtom, takže som čakal že akcie bude viac oproti trojke a bude aj kus vymakanejšia a aj sa tak stalo. Síce prepad konvoja je nekvalitný CGI oheň ale inak sa to dá. Film má skvelé scény, prepady, prestrelka na stanici. Všetko je celkom krvavé a hrdina aj schytá cez pyščisko. No a záverečná pasáž v lese je už top, či už súboje alebo prestrelky. Navyše má film aj peknú babu, Miz oproti trojke už aj hrá, akurát záporák Vogel stál za deravý groš a lepší bol ten kravaťák. No za silné 4* to bude. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Několik anabolických intelektuálů po sobě střílí hlava nehlava a samozřejmě se skoro nikdy netrefí. A tu protivnou blbou škaredou krávu, o kterou jim jde, tu bych asi sám po chvíli poslal na onen svět. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Dobrý akční film, jsou tam hodně vidět dlouhé zbraně v akci. Děj se odehrává dost v přírodě. Mizanin se tam fakt hodí. ()

Al90 

všechny recenze uživatele

Kurva me se to libilo :) Mam rad takove strilecky,kde sice logika a dej mistama vazne,ale co se tyce akci,skvele se na to diva :)) ()

Martens14 

všechny recenze uživatele

Předchozí vojáky jsem neviděl, a ani už vidět nechci, tento nezaujal, moc laciné...a neherecké od hlavního protagonisty. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Prostě béčko či ...., ale jako podkres k PC to až tak nevadí :P Akorát ta nereálnost a slepé náboje co vyfasovali ty zlí na přestřelku :D Dále nechápu proč všichni padouši nestřeli toho klaďase rovnou do hlavy místo toho se vykecávají :/ ale co vlastně to mají ve scénáři napsané... tak váhám jestli 1 či 2hvězdy. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

The Marine 4 je totálná sračka, a můj zbytečný čas koukaní na telku celých 20 minút a to už dokonce jak se snaží žoldněři dolapit budú tipovať..svědkyni, tzv.důležitou osobu, která viděla něco co neměla, a teďkom jí chtějí zlikvidovať. Příběh je klasickej, hlavní hrdina ochraňuje svědkyni, prchají džungľou před komenadem neschopných vocasů, který stříli, a stříli se hodně, jenom mají problém trafiť. Nicméně se teměř každá čast odehráva v lese .. Alespoň jsem se zasmála nad pár nelogickými uvažovaní postav. Díky buddho, žes mě to nenechal dokoukat. ()

Nogard 

všechny recenze uživatele

Akční scény jsou natočené pěkně, ale bohužel se stereotypně opakují a nic jiného zajímavého na tomhle filmu není. Pokud by z toho režisér udělal sestřih na 15 minut, tak by to třeba nezačalo po první polovině nudit, takhle to je ale jen natahování děje-neděje. Když k tomu přidáte nesympatickou hlavní hrdinku, u které si říkáte, že kdyby ji záporáci chytili na začátku, tak by to vlastně možná bylo plus, protože by tím minimálně ušetřili několik desítek životů lidí, co se jí snaží chránit + hlavního hrdinu, který se chová jako by hrál, že ho hraje herec tak aby to bylo poznat, tak to prostě za shlédnutí nestojí. ()

kratajirka odpad!

všechny recenze uživatele

Ten pocit, když do borce střílí 6 chlapů s kulometem a ani jedna kulka toho borce neškrábne, o trefě už ani nemluvím. Smutné, jak je běžné, že v dnešních filmech se střílí slepejma ať už mluvíme o scénáři nebo o režii samotné. Ten film je sám o sobě brak. Ale kvalitně zmalovaná čičinka alespoň donutí chlapa ten brak přestát a dokoukat ho. ()

StandikK 

všechny recenze uživatele

Slabota. Samá střílečka a hlavní hrdina je jediný, který dokáže uhýbat i před kulkami. Kromě jediné, aby to nevypadalo, že je superman. ()

darius1706 

všechny recenze uživatele

Hm, těžko hodnotit něco, co jste viděli už tisíckrát. Scénář je téměř stejný, jen se mění herci, kvalita zpracování a lokace. Zrovna tak, jako u tohoto filmu. Nebyl to úplně průser, trochu mě iritovala hlavní dvojice tím, že mi byl jak ten chlapík, tak ta holka něčím nesympatičtí. Kromě toho byla příliš přehnaná debilita hlavní hrdinky, viz. třeba akce s kamenem. Její přerod z "neumím vůbec nic" na pobíhajícího a střílejícího Ramba byl také hodně přitažený za vlasy. Ale jelikož proti nim stála banda nagelovaných budižkničemů, kteří šli více méně na porážku svým statickým přístupem a kdy netrefili ani stodolu (což při vybavení, co měli, se fakt těžko chápe), zatímco je hlavní hrdina pistolí za běhu kosil na 100 m, tak je to vlastně jedno. No a skutečnost, že hlavní dvojici nikdo střelbou nezasáhne, že jim stačí pouze běhat a střílet, tak je už tak ohraná, že je už asi jen úsměvná. Nic, nebyla to kdovíjaká zábava, ale nenadával jsem, takže lehce horší průměr. ()

Reklama

Reklama