Reklama

Reklama

Voják 4: Pohyblivý terč

  • USA The Marine 4: Moving Target (více)

Wrestlingová hvězda Mike "Miz" Mizanin se vrací jako americký hrdina Jake Carter v tomto novém, akcí nabitém vojenském dobrodružství! Carter, který teď pracuje pro soukromou společnost, je pověřen úkolem chránit krásnou informátorku (Summer Rae) před bandou těžce ozbrojených žoldáků. Ti byli vysláni zkorumpovaným armádním dodavatelem, aby ženu zabili, stejně jako každého, kdo se jim připlete do cesty. (HBO Europe)

(více)

Recenze (39)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn poctivý akčnak. Poctivý protože akce tu fakt je po cely film.. jen mi tentokrát nesedly postavy, tak jsem neměl možnost se do toho tak vžít i když jsem se snažil..kvalita a zprácovani chvalitebne, nepůsobí to amatersky jako většina dnešních beček. Slabší jak trojka, přesto lepší než dvojka. Dobré. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Já jsem asi jediný, komu se ta trojka líbila asi víc. Sérii Marine mám rád. Je to srdeční záležitost. WWE filmy mě baví, jako celé WWE. The Miz se mi v nich moc líbí. Dokázal bych si ho představit jako herce. Ovšem rozhodně bych nedával další filmové role Summer Rae! To-bylo-strašné! Celý film není špatný, ale jde kvalitou sestupně dolů. Realtivně solidní příběh, pěkné prostředí, efekty a akce moc fajn, hudba dobrá. Ale posledních 20 minut už nemělo šťávu. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak W.Kaufman samosebou neni žádnej filmovej básník,a točí veskrze průměrný b-filmy,ale jednim mě dokázal čapnout,a to filmem Hříšníci a svatí.Bez kupy prašulí je to akční fungující krimoška,a nedám na ni dopustit.Proto mě nalákal i na tuhle blbinu s nesympatickym prkennym Mezaninem,ale celý to shrnu do -jedou,střílej,běžej,střílej,rvou se,jsou na vodě a střílej,atd.A dokonce si i všimnete,což ve fungujících akčňákách nemáte čas,že záporáci jsou pochytaný na místech,kde vo práci škemraj dělňasové z východních prdelí.Zbytečnost bez kapky emocí .20%. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|73%| Tak tohle se teda povedlo. Na to, že je v poslední době děsná bída na akční videobéčka, tak jsem mile překvapen. První dva vojáci jsou super filmy na 4* a tohle se jim skoro vyrovnává. Třetí Voják byl neskutečný brak a omyl – nechápu to. Tento 4 díl mi to docela vynahradil. Příběh celkem ujde, ikdyž ničím nějak moc nepřekvapí. Nějakou tu zapamatovatelnost by to chtěla a vyměnit tu ženskou, která mě po celý čas filmu celkem štvala. Jinač, akce byla na béčkové poměry perfektní. Kaufman je opravdu zdatný režisér. Výborně natočené přestřelky a i nějaké ty souboje a i jiné akce. No, furt se tu něco děje, hned od začátku, není šance se nudit. No, není co už nějak dodávat. Rozhodně by se toho dalo spoustu vylepšit, ale to je fuk. Slabší 4* dávám rozhodně zaslouženě. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Považuji se za hrozně nenáročného diváka odpouštějícího kupu věcí. Tady jsem ale narazil. Za prvé. Jak můžu fandit postavám kdy jedna je nesympatickej nařáchlej balvan a druhá uřvaná fifina, které se furt něco nelibí? Ale ok, to že mě hlavní hrdina nesedl je můj problém. Ale že jeho jediným hnacím motorem je: Já být voják, já plnit rozkaz.... Já tam chci aspoň náznak emocí vole! Další problém byla neskutečně nudná akce. Bylo jí dost, ale radši najmout 20 komparzistů navíc ať má balvan co trefovat, než se dívat jak se jednou trefí doprostřed čela z kapoty jedoucího auta a pak netrefí ani ň. Celkem fajn byla poslední čtvrtina v lese, která měla jen jednu chybu. Vzpomněl jsem si u ní na Ramba a viděl jak i tenkrát před X lety je tam atmosféra, že by se vojenským nožem dala krájet. Tady nic - nula. 45 procent za poslední alespoň trochu zábavnou třetinu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama