Reklama

Reklama

Teď ne, Broskvičko

(amatérský film)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalí kriminalisté Waloszek a Szarovski se po třech letech potkávají na pohřbu velice blízké osoby jednoho z nich, která byla zavražděna. Díky této smutné události začnou znovu pátrat po zákeřném vrahovi. Udělali ale osudnou chybu, šlápli do vosího hnízda. Pokračování úspěšného amatérského filmu Šest prstů v Zeleném, plného nových kuriózních charakterů, nečekaných zvratů, místního nářečí a meziměstské rivality. (Horrorwatch)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

verbal 

všechny recenze uživatele

No je to tam, kurwa, syncy! Domňyval sem se, že pjepřym do Grundyka jakusy pierunsku chujovinu, bo všeci na Čéesemu vime, že na tym Tytrubko jen jeble kurduple exybyjonisticki bacaju waltry, bo si mysli, že po tych tupych dřystach snad smoči, ale ve finišu akorat rozčvachtaju partyju dvanastek a vytvrdi bandu bukanyru. A le!!! Čumněl sem na to pak přisambohu jak snopel do kurevni! Notypyčo, jak se semkne yntelektualňy vykvjet Ostravsko – karvinskeho reviru, su z teho v piči až na Dombase. Kurwa kult!!! A zapiště si to za ušy, bo je to pravda, když to řykam ja, samotny Čuk Rorys, největšy cyp na jih od Dolu Lazy! Je mi jako jasne, že kajkery pražski skurvysyn z teho budě vypleštěny jak filcka z ortosanu, škrabať se rozpačytě na řyti a už vidim ty bulate pindy „Helééé, co tohle jako mělo béééjt za píííčovinu, to mě teda voméééj!“, ale jebat je, pičusy. Je to, kurwa, umnělecke dilo a koloryt razovity jak cyp. Bo taxe žije u nas na severu, jak fajně spiva Jarek. Jako, su tam syce scenarystycke hrubki, bo každy spravny bulač vi, že Rejgn in blat je kurwa o ligu vyš než Hel evejts, a sem tam moc rychle slopli všecek ten katerynk z Božkova a tak hraju no řekněme jak po dvanastce na čelbě a neadekfatně svému přyrozeni, ale Kriminalka Fryštat - Waloszek s Szarovskim, to je estetyčna pastwa pro očy i ducha a okamžitě s nima chcu mit finsky dvojdomek na Kopaninach! No jasna plna palba, bo je to to nejlepšy šlonske kyblařske porno, jake sem kdy viděl! Ale jak stě nigdy nedupali nabitu tlustu štětku jmenem Monyka na pochcanych hajzlech v orlovskem kadečku, nězažili denaturovaně spity kvatryr v Kurvinej - Mizerově albo rumove defile s pepermintowym ocasem v knajpě Na Rychtě, U Jaryna nebo Po fajrontě, rači si misto teho pusťte plyn. ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Notypyčo, tak z tohoto fylma mě malem braly mory! Taka sonda mezi ynteleguany, to je maras jak cyp! Je až strašidelny kukat, co za gizdy se tu pohybuje volně bez nahubka; hotova elyta, chlopi najebani, baby tež maju plne ryny a na hajzlech pak společně robi kupu novych ynteleguanu, bo olačku neviděli ani z rychlyka. No tim lip pro společnosť!... Na začatku v kraji razovitem, kaj se s ničim neseru, zamorduju taku robku, pak se ňaku dobu kvuli robky klopi, až to dva take fajne chlopky bantuje k vendettě po seversku a je jasne, že někdo brzo nafasuje na pysk. Občas je to i silne kafe, gdyž na vas z monitora vyskoči taka morgoška bulata a vyvali cycky, no vygrcate se a je to zase cajk. Ale chuj s tym, to su enem take duperle, fylmik je to fajny, su tam dobre dřysty, dluhe je to tak akurat a doporučim ho fšem gizdum s permanentně krabatym pyskem, ať se aspoň chvilu zahihňaju... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Díky tvůrcům jsem měl možnost shlédnout pokračování Šesti prstů v Zeleném. Návrat Waloszeka a Szarovskiho se tentokrát nesl hlavně v duchu černé komedie/krimi, takže jsem si musel coby fanda party (Horrorwatch) a jejich hororových amatérských filmů/snímků nechat zajít chuť – co se hororového žánru týká. Ukázalo se však, že jsem rozhodně nemusel litovat, protože tu na nás čeká celá řada humorných situací a hlášek, jak už u této party bývá zvykem. Hlavní dvojice bývalých detektivů dobrá jako vždy, Barbora Kosiecová jakbysmet (navíc jsem zjistil, že je fanynka Baníku Ostrava stejně jako já, takže má u mě plusové body k dobru a její úvodní hádka v kuchyni neměla chybu). Zahrál si tu malou roli i můj starý-známý Honza Vojtíšek, jehož tvorbu jak povídkovou tak časopis Howard mám rád, takže i po této stránce byla spokojenost. Takže mi nezbývá dodat: jen tak dál chlapci a děvčata, děláte mi radost!!! Ještě jednou díky Lukáši za možnost se na Broskvičku podívat :D ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Šest prstů v Zeleném“ je film, který mě svým pojetím dostal a hodně se mi líbil. Snímek „Teď ne, Broskvičko“ je jeho pokračováním, které je pro mě horší. Neobsahuje tolik zajímavých scén a z hlediska krimi filmu mi zde v podstatě chybí napětí, které se po úvodu vytrácí a jen párkrát vykoukne. Je to škoda, protože Lukáš má rozhodně nadání pro komedii, ale napětí mu v prvním filmu šlo velmi dobře. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Technicky pro mě rozhodně krok zpátky, třeba v porovnání s mým nejoblíbenějším Bulavovým filmem, Kostelníkem - zejména střih působí podivně, v úvodu trochu až náhodně (jakože špatné kousky filmu). Stejně tak většina dialogů je prostě... divná, působí často trochu jako hodně neumělá improvizace. Ale! Poměrně často jsem se i tak rozesmál z nečekaných zápichů, takže divné nedivné, prostě to nakonec jako komedie nějak funguje. Samozřejmě o level výš to zvedá přítomnost Eraserheada coby kozačkového fetišisty, a myslím přesně o tom takový lokální film je - čím víc známých ve filmu máte, tím víc se bavíte... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o první snímek z karvinského studia Horrorwatch, který se natáčel na dvě kamery. (Luk80)
  • Kromě jedné výjimky byl ve scénách požíván skutečný alkohol, aby vše vypadalo co nejvěrohodněji. Jedná scéna se dokonce musela točit dva dny, neboť hlavní aktéři už nemohli rozumně komunikovat. (Luk80)
  • Kmotrem DVD byl na karvinské premiéře 30. května 2015 režisér, scenárista a producent Ivo Trajkov. (Luk80)

Reklama

Reklama